Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Anyós, após » Vannak itt olyan anyukák akik...

Vannak itt olyan anyukák akik az anyósnak nem adták oda a gyereket?

Figyelt kérdés

Tehát hiába kérte

Nem adtátok oda neki

Újszülött ,1 év alatti babákról lenne szó.

Az alig 2 hetes újszülött fiam szerette volna megkapni hogy tolja a városba NÉLKÜLEM,termeszetesen nem adtam oda ,enis szeretem tolni es szeretek vele lenni!

Azóta nem kéri

Észrevette magát szerencsére.

2023. aug. 13. 20:33
1 2 3 4 5
 1/46 anonim ***** válasza:
76%
Én anyukám átakarta vinni hogy vele aludjon, nem hagytam neki.
2023. aug. 13. 20:34
 2/46 anonim ***** válasza:
65%
Mi az isten kínja baja lesz a gyereknek attól, hogy nem te tologatod, hanem anyós???
2023. aug. 13. 20:49
 3/46 anonim ***** válasza:
90%

Babakocsis setara elvihette ilyen picikent, de nekunk jo a kapcsolatunk, megbizom benne, az eletemet is rabiznam anyosra.

En orultem nagyon, hogy egy picit levette a terhet a vallamrol.

Pontosabban 5 hetes volt, amikor eloszor elvitte 40 percre setalni.

Csak akkor nem szoptattam, ha setaltunk, mert csak babakocsiban aludt, de amugy meg a mellemen volt 0-24, nagyon sokaig, igy egyszeruen alig tudtam pihenni. Viszont nehez szulesem volt, a gyogyulasom 3 honapig tartott (mire nagyjabol megszunt a fajdalom) igy nem tudtam egyszeruen napi tobbszor setalni a babaval, fizikailag keptelen voltam ra.

Szoval en orultem.

Egyszer, amikor 3 honapos volt, felvetette, hogy aludjon nala, na azt viszont nem engedtem.

Egyreszt szopizott, masreszt meg picinek gondoltam meg ehhez.

De siman megbeszeltuk, konfliktus nelkul.

2023. aug. 13. 20:56
 4/46 anonim ***** válasza:
71%
Normális ember a 2 hetes újszülöttjét senkivel nem engedi el.
2023. aug. 13. 21:07
 5/46 anonim ***** válasza:
73%

Hát 2 hetesen nem szívesen adtam volna oda senkinek, hogy elvigye, de 6 hetes kor felett simán.

Mi baja lesz pl. egy 2-5-8 hónaposnak, ha a nagymamája tolja babakocsiban? Az enyémre 1 évesen már fél napot simán vigyázott anyósom, imádják egymást.

2023. aug. 13. 21:34
 6/46 anonim ***** válasza:
56%
És anyádnak sem fogod megengedni a gyerek 1 éves kora előtt?
2023. aug. 13. 21:36
 7/46 anonim ***** válasza:
37%
5, miért, a kéthetesnek, aki kb csak alszik, mi baja lesz?
2023. aug. 13. 21:36
 8/46 anonim ***** válasza:
85%
7, igazad van, baja nem lesz a 2 hetesnek sem, csak iszonyat pici még, az ember meg hormonoktól telve nem szívesen válik meg tőle. De azért 1 éves korig ezt csinálni túlzás.
2023. aug. 13. 21:39
 9/46 anonim ***** válasza:
29%
7honapos a kisbabam és nem adom oda. Tolni tolhatja ha én is ott vagyok.
2023. aug. 13. 21:46
 10/46 anonim ***** válasza:
64%
Két év múlva meg majd jön a következő kérdés, hogy anyós miért nem foglalkozik a gyerekkel, anyós miért tölt több időt a másik unokával, anyós miért csak a másikat szereti...
2023. aug. 13. 22:04
1 2 3 4 5

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!