Vannak itt olyan anyukák akik az anyósnak nem adták oda a gyereket?
Tehát hiába kérte
Nem adtátok oda neki
Újszülött ,1 év alatti babákról lenne szó.
Az alig 2 hetes újszülött fiam szerette volna megkapni hogy tolja a városba NÉLKÜLEM,termeszetesen nem adtam oda ,enis szeretem tolni es szeretek vele lenni!
Azóta nem kéri
Észrevette magát szerencsére.
Babakocsis setara elvihette ilyen picikent, de nekunk jo a kapcsolatunk, megbizom benne, az eletemet is rabiznam anyosra.
En orultem nagyon, hogy egy picit levette a terhet a vallamrol.
Pontosabban 5 hetes volt, amikor eloszor elvitte 40 percre setalni.
Csak akkor nem szoptattam, ha setaltunk, mert csak babakocsiban aludt, de amugy meg a mellemen volt 0-24, nagyon sokaig, igy egyszeruen alig tudtam pihenni. Viszont nehez szulesem volt, a gyogyulasom 3 honapig tartott (mire nagyjabol megszunt a fajdalom) igy nem tudtam egyszeruen napi tobbszor setalni a babaval, fizikailag keptelen voltam ra.
Szoval en orultem.
Egyszer, amikor 3 honapos volt, felvetette, hogy aludjon nala, na azt viszont nem engedtem.
Egyreszt szopizott, masreszt meg picinek gondoltam meg ehhez.
De siman megbeszeltuk, konfliktus nelkul.
Hát 2 hetesen nem szívesen adtam volna oda senkinek, hogy elvigye, de 6 hetes kor felett simán.
Mi baja lesz pl. egy 2-5-8 hónaposnak, ha a nagymamája tolja babakocsiban? Az enyémre 1 évesen már fél napot simán vigyázott anyósom, imádják egymást.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!