Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Anyós, após » Vannak itt olyan anyukák akik...

Vannak itt olyan anyukák akik az anyósnak nem adták oda a gyereket?

Figyelt kérdés

Tehát hiába kérte

Nem adtátok oda neki

Újszülött ,1 év alatti babákról lenne szó.

Az alig 2 hetes újszülött fiam szerette volna megkapni hogy tolja a városba NÉLKÜLEM,termeszetesen nem adtam oda ,enis szeretem tolni es szeretek vele lenni!

Azóta nem kéri

Észrevette magát szerencsére.

2023. aug. 13. 20:33
1 2 3 4 5
 21/46 anonim ***** válasza:
72%

11es, férjed tudja hogy ilyen anyagias semmirevaló vagy?

Remélem majd akkor se fog vigyázni az unokára mikor térden állva könyörögsz mert más se vállalta el:-D

2023. aug. 14. 05:40
 22/46 anonim ***** válasza:
72%

"Normális ember a 2 hetes újszülöttjét senkivel nem engedi el."

Mert ugyan mi a jó ég baja lesz a 2 hetes gyereknek attól, ha a nagyanyja tologatja? SEMMI?????

2023. aug. 14. 07:31
 23/46 anonim ***** válasza:
35%
Eszem ágában se lenne odaadni. De ha annyira akarja tologatni, akkor elmennék vele együtt.
2023. aug. 14. 07:50
 24/46 anonim ***** válasza:
41%
Itt aki senkinek nem adja a gyerekét, az lr van pontozva. Aki az anyósát nyalja keresztbe hosszába, az majdnem maximális pontozást kap. Érdekes, hogy nem lehet más vêleményt megfogalmazni.. 😁😁😁
2023. aug. 14. 10:20
 25/46 anonim ***** válasza:
45%
Igazából mi oka van rá, hogy egy 2 hetes újszülöttet elvigyen tologatni?
2023. aug. 14. 10:42
 26/46 anonim ***** válasza:
87%
Ez is egy parttalan vita. Én a saját anyámhoz nem engedtem el. Amikor még nem volt 1 éves a kislányom, el akarta vinni, hogy ott aludjon, a fűtetlen koszos házba. Mondom szó sem lehet róla, még én sem aludnék ott. Ha most lenne még egy gyerekem, esküszöm szivesebben adnám oda 2 hónaposan egy éjjelre anyósnak, mint anyámnak.
2023. aug. 14. 10:50
 27/46 anonim ***** válasza:
83%
26, azért fűtetlen és koszos ház nem ugyanaz, mint elvinni levegőzni fél órára, ahova te is vinnéd...
2023. aug. 14. 11:00
 28/46 anonim ***** válasza:
66%

2 hetes gyereknek sem lesz semmi baja, ha levegőn van. Az meg miért baj, hogy nem te tolod, hanem anyós, te csak sétálsz mellettük???

Vagy a gyereked állandóan benn van, nehogy rászálljon egy pillangó?!

2023. aug. 14. 11:17
 29/46 anonim ***** válasza:
76%

6 hétig nem levegőztetni? Honnan szedsz ekkora baromságot? 🤣🤣🤣

Jóistengyerele...

És ahol esetleg van nagyobb tesó, apuka meg dolgozik szerinted kap 6 hét szabit hogy hozzá vigye oviba/iskolába? Kicsit vicces lenne...

2023. aug. 14. 13:33
 30/46 anonim ***** válasza:
52%

Akik 2-3 éves korukig nem bízták másra a gyereket utána meg majd sírnak ha valahova menni kell egyedül, nem marad meg mással.

Vagy egy esti mozi/ vacsora a férjetekkel? Ennyire ősanyák ne legyünk már

2023. aug. 14. 13:34
1 2 3 4 5

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!