Nem bírom anyósomékat mit tegyek?
Ha felmerülhet, hogy a gyerekemmel bármi probléma lehet, akkor azt megbeszélem a vedőnő-vel vagy a gyerekorvossal.
1) ha nincs semmi bej, akkor elmondom anyósnak, hogy feleslegesen aggódott
2) ha ne adj isten valami kiderül, akkor meg köszönöm az anyósnak, hogy szolt.
A férjem nagyon anyás szóval fogja az anyjáék pártját. Nem igazán áll ki mellettem - de kellett a gyerek egy olyannal, aki maga is anyuci kisfia.
Éltem ilyen fiúcskával és az eljegyzésig nem jutottunk el, mert inkább szakítottam - bocs, menekültem.
Kérdező :ha nem jó, akkor válj el, ennyi. Ja, az nehéz meg az egyedülálló anyaság is. Hát, valamit valamiért.
Az én szomszédomban lévö anyukája is szólt az anyósa, hogy szerinte nincs rendben a gyerek mozgása, ott is volt sértődés, aztán kiderült, hogy tényleg, fejlesztésre is kellett hordani.
Nem tudom, miért kell megsértődni ilyeneken, inkább gondold át, igaza lehet-e
Oké, nem tudtam, hogy most 3 havonta nézi védőnő és gyerekdoki.
Tényleg kérdezz rá szerintem is, főleg, ha most mentek majd.
Sajnos saját tapasztalatból tudom,pont azok véleményét zárjuk ki legelőbb,akik nem nőttek a szívünkhöz. Nekem egyedül a szomszédom fújta,hogy gond van a 2 éves gyerekemmel. A család meg elfogult volt,és velem együtt mindenki a szomszédot szidta. Kiderült,hogy auti a fiam. A tanácsadásról meg annyit,hogy csak perceket foglalkoznak ott egy egy gyerekkel,és nem annyit,hogy bármi kiderülhessen. Neked kell szóbahoznod,hogy a doktornő mire figyeljen,mert nem biztos,hogy abban a kb 10 percben ő meglátja a problémát.
Inkább ne legyen semmi a gyermekeddel,de ha mégis van,akkor utána magadat fogod okolni,hogy dacból nem kapta meg időben a fejlesztést.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!