Nem bírom anyósomékat mit tegyek?
Nagyi, miért nem látogattál gyerekkoromban?
Anyád eltiltott tőled.
Miért?
Mert azt mondtam neki, hogy furcsán mész.
Komoly :D
Na, megjött a napi "utálom az anyósomat, bezzeg az én családom milyen jófej" kérdés.
1. Lehet, hogy tényleg nincs rendben valami a gyereked járásával, mi innen nem tudhatjuk, nem látjuk, sokan nem akarnak szembenézni azzal, ha van valami gond a gyerekkel.
2. A férjed az anyjához húz, nem értem, mi ebben a furcsa, leírásod alapján te is ezt teszed. Neked lehet, neki nem?
3. Nem kell mindig veled egyetértenie. Ha valamiben az anyjával egyezik meg a véleménye, az is rendben van, nem kell mindenben melletted kiállnia, ha úgy érzi, nem neked van igazad, nem te vagy a világ közepe.
4. A gyerek nem a te kizárólagos tulajdonod, hogy megszabd, hova mehet és hova nem. A férjednek ugyanolyan gyereke, ugyanolyan joga van elvinni látogatóba a családjához, mint neked a tiédhez.
"A férjed az anyjához húz, nem értem, mi ebben a furcsa,"
Azért az "anyjához húz", és a napi tízszer hívja (jó, hívta) telefonon, aközött van egy árnyalatnyi átmenet.
"A férjem nagyon anyás szóval fogja az anyjáék pártját. Nem igazán áll ki mellettem."
Én mondjuk nem várom el, hogy kiálljon mellettem, ha azt gondolja, nem nekem van igazam. Lehet, hogy szerinte is furcsa a gyerek. E
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!