Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Anyós, após » Miért zavarja anyósomékat ha...

Miért zavarja anyósomékat ha egy ideig nem dolgozom?

Figyelt kérdés
Évekig dolgoztam, de elfáradtam, így a feleségemmel úgy döntöttünk, tartok egy kis szünetet, olyan fél évre gondoltunk. Addig ő dolgozik, én meg regenerálódom. De anyóséknak és a közvetlen környezetünknek ez nem tetszik, beszólogatnak, pedig ez a mi döntésünk. Szerencsére a feleségem jól keres, megtehetjük hogy nem dolgozom egy ideig.
2022. márc. 4. 19:46
1 2 3 4
 1/35 anonim ***** válasza:
91%

tükörkérdés a múltkori "belefáradt" feleség kérdésre....????

Esti mese indul... :D

2022. márc. 4. 19:49
 2/35 anonim ***** válasza:
2022. márc. 4. 19:53
 3/35 anonim ***** válasza:
90%

2-es : köszi! :-DD Épp most akartam előkeresni.... :))

Szegény kérdező, jól letrolloztuk a kamukérdését. :D

2022. márc. 4. 19:55
 4/35 A kérdező kommentje:
Már hogy lenne a feleségem? Annál a kérdésnél a nő nem dolgozik. Az én feleségem dolgozik.
2022. márc. 4. 19:55
 5/35 anonim ***** válasza:
91%

#4: az ilyen kitalált történeteknél elég rugalmasan változnak a szereplők tulajdonságai.... :-DDD

GYK-tapasztalat! :D

2022. márc. 4. 19:59
 6/35 A kérdező kommentje:

Itt is megmutatkozik a gyk értelmi színvonala. Rögtön lekamuztok egy kérdést holott semmi bizonyítékotok. Oké hagyjuk menjetek verjétek ki mennyire jól megmondtátok ma is...

Köszönöm az érdemi segítséget....

2022. márc. 4. 20:02
 7/35 anonim ***** válasza:
92%
3-as, a válaszod inspirált a kutatásra. :)
 8/35 anonim ***** válasza:
88%
hogy erre nyüzsögnek az emberek akik csak úgy kihagyhatnak fél év melót.. alig feltűnő a hasonlóság.
 9/35 anonim ***** válasza:
77%

Kérdező, az én férjem 37 éve dolgozik és érdekes módon még egy hét szünetet se tartott. Csak a szabadságokat vette ki és egyszer másfél hétig feküdt (37 év alatt) mert kiment a bokája.

Most rád mit lehet mondani??

2022. márc. 4. 20:05
 10/35 anonim ***** válasza:
84%
#7: :-))))))
2022. márc. 4. 20:07
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!