Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Anyós, após » Miért zavarja anyósomékat ha...

Miért zavarja anyósomékat ha egy ideig nem dolgozom?

Figyelt kérdés
Évekig dolgoztam, de elfáradtam, így a feleségemmel úgy döntöttünk, tartok egy kis szünetet, olyan fél évre gondoltunk. Addig ő dolgozik, én meg regenerálódom. De anyóséknak és a közvetlen környezetünknek ez nem tetszik, beszólogatnak, pedig ez a mi döntésünk. Szerencsére a feleségem jól keres, megtehetjük hogy nem dolgozom egy ideig.
2022. márc. 4. 19:46
1 2 3 4
 31/35 anonim ***** válasza:
35%
Megsúgom,hogy általánosságban aki éveken keresztül dolgozik,az nem tud fél évet otthon ülni. Az első hónap után már szenvednél. Legrosszabb esetben hülyeségekkel töltenéd az idődet. Vagy veszekednél asszony pajtival,mert neki sem tetszene hogy ő húzza az igát,amíg te otthon vered. Persze,tudom, megbeszéltétek. Aha,csak nem gondoltatok bele.
2022. márc. 5. 10:29
 32/35 anonim ***** válasza:
84%

Nem tűnik életszerűnek.

Aztán meg ki látja el a háztartást?

Asszony a második műszakban?

Te meg közben regenerálódsz?

Menjél már az ostoba meséiddel.

2022. márc. 6. 06:24
 33/35 anonim ***** válasza:
56%

Regenerált család.

Libikókában kerülik a munkát.

😂

2022. márc. 6. 06:28
 34/35 anonim ***** válasza:
100%
Inkább degenerált.
2022. márc. 9. 18:51
 35/35 anonim ***** válasza:
100%
Lusta büdös here. Gondolom itt se régóta vagy, különben nem jutna eszedbe egy jól bejáratot helyet ott hagyni.
2022. márc. 9. 18:53
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!