Miért zavarja anyósomékat ha egy ideig nem dolgozom?
Kamu.
Pár napja volt ilyen kérdés, csak akkor a nő fáradt el, és fél évig nem szándékozott dolgozni. Akkor kb. 98% fikázta, hogy mi lenne, ha a férje fáradt volna el, és ő akarna regenerálódni.
Te meg feltetted a kérdést, naggggyon eredeti:DDDDDDDDDD
Szerintem küld el őket a francba. Jól teszed,
hogy pihensz. 😁
Attól is függ, milyen feltételekkel hagysz ki fél évet. Ha van arra az időre bőven elegendő tartalékod, és ha nem mondasz fel a munkahelyen, csak fizetés nélküli szabit veszel ki, akkor senki nem szólhat egy szót se.
Ha mondjuk otthagyod a munkahelyed, és bizonytalan, hogy lesz-e másik helyette fél év múlva, akkor lehet, hogy jogosan aggódnak. De ez elsősorban rád tartozik, meg a párodra, amennyiben felmerül, hogy egy ideig ő tartana el.
Zavarhatja őket, de az, az ő bajuk. Hogy miért? Nem tudom, lehet furcsa nekik azt hiszik, hogy kihasználod a lányukat.
Ne törődj vele. Feleségedre és rád tartozik. Jó pihenést!
Ha nyernék a lottón egy 9 számjegyű, akár alacsonyabb összeget(200 milliónál is) biztos kihagynék egy évet. beraknám egy osztrák bankba (közel van ide Ausztria, 20 km), és a ha csak a kamataiból tengődhetnék, akkor is élnék, mint Marci Hevesen.
Sajnos a realitások talaján maradva ezt ma egy átlagember (ha nem tartja el a férje, vagy egy szerető), akkor - mégegyszer mondom, reálisan - ezt ÁTLAGEMBER, bérből és fizetésből élő egyszerű ember (legyen akár elit szakmája: mérnök, orvos, tanár), ha utána nem akar nadrágszíjat szorítani és a döntéséért saját magát visszamenőleg büntetni (és kenyéren és vizen élni kb.), akkor nem tudja megtenni.
Na de akkor ti felváltva fáradtok el az asszonnyal? Vagy hogy van ez megszervezve? egyszer asszony pihen (előző KAMU kérdésed) most meg te? (szintén kamu)
Szerintem krédező, te is kamu vagy, ezt robot írja XD
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!