Miért zavarja anyósomékat ha egy ideig nem dolgozom?
Nem feltétlen kamu.
Volt évfolyamtársam szabadúszó lakberendező, belsőépítész és látványtervező. Évi 1-2 projektre szerződik. Ezeket lenyomja pár hónap alatt.
Több volt bajtársam meg szintén csak pár hónapos melókat vállal. 1 hónap "bébiszitterkedés", és annyit keres, mint idehaza más fél-1 év alatt.
A kérdező csak kíváncsi volt hogy ha férfi írná ki ugyanezt, akkor is olyan bántó hozzászólások érkeznének-e mint amikor egy nő írja ki.
Csak rossz az időzítés és nagyon átlátszó a kivitelezés, ezért azonnal belebukott.
Nehéz egy ilyen személyes ügyet megfejteni idegen emberekről úgy, hogy nem tudunk rólatok és róluk semmit. Mi miért érez valamit, miért mond valamit? Ezer dolgon műlik.
Kinek az ingatlanában laktok és mióta vagytok házasok?
Milyen sűrűn és hogyan tartjátok a szüleitekkel a kapcsolatot?
:) ezt a megkeseredett feleség írta ki ,de neked is csak azt tudom mondani ,hogy 2ember fizetése kell. Főleg ebben a mai világban.. Szerintem ha csak nem vagytok milliomosok ,senki nem teheti meg azt hogy pihengessen miközben az asszony,vagy a férj dolgozik... de ha te pihengetni akarsz akkor legalább a házi munkát végezd el otthon. Főzz,moss ,takaríts mire haza a család fenntartó legyen minden kész.
Amúgy meg a legtöbb pasi ebbe nem gonsol bele. A nőnek 2helyen kell helyt állnia ,a munka helyén és otthon. De akkor sem tartom azt helyesenek ,hogy bármelyik is azt mondja,hogy fél évig nem fogok dolgozni ,mert belefáradtam.
Ahányszor én belefáradtam mindenbe ,annyiszor mondtam volna azt ,hogy pihenni akarok ,már valószínű csősbe mentünk volna.
De a lényege az egésznek, ha ti úgy gondoljátok ,hogy neked jár a pihenés ,akkor mondjatok fel mind a ketten , fél évig egyikőtők se dolgozzon. És ha úgy menni fog. Akkor rendben van.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!