Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Anyós, após » Miért zavarja anyósomékat ha...

Miért zavarja anyósomékat ha egy ideig nem dolgozom?

Figyelt kérdés
Évekig dolgoztam, de elfáradtam, így a feleségemmel úgy döntöttünk, tartok egy kis szünetet, olyan fél évre gondoltunk. Addig ő dolgozik, én meg regenerálódom. De anyóséknak és a közvetlen környezetünknek ez nem tetszik, beszólogatnak, pedig ez a mi döntésünk. Szerencsére a feleségem jól keres, megtehetjük hogy nem dolgozom egy ideig.
2022. márc. 4. 19:46
1 2 3 4
 21/35 anonim ***** válasza:
69%

Nem feltétlen kamu.

Volt évfolyamtársam szabadúszó lakberendező, belsőépítész és látványtervező. Évi 1-2 projektre szerződik. Ezeket lenyomja pár hónap alatt.

Több volt bajtársam meg szintén csak pár hónapos melókat vállal. 1 hónap "bébiszitterkedés", és annyit keres, mint idehaza más fél-1 év alatt.

2022. márc. 4. 23:28
 22/35 anonim ***** válasza:
89%

A kérdező csak kíváncsi volt hogy ha férfi írná ki ugyanezt, akkor is olyan bántó hozzászólások érkeznének-e mint amikor egy nő írja ki.

Csak rossz az időzítés és nagyon átlátszó a kivitelezés, ezért azonnal belebukott.

2022. márc. 5. 01:31
 23/35 anonim ***** válasza:
78%
Kérdezd meg őket. :)
2022. márc. 5. 04:57
 24/35 anonim ***** válasza:
65%

Nehéz egy ilyen személyes ügyet megfejteni idegen emberekről úgy, hogy nem tudunk rólatok és róluk semmit. Mi miért érez valamit, miért mond valamit? Ezer dolgon műlik.

Kinek az ingatlanában laktok és mióta vagytok házasok?

Milyen sűrűn és hogyan tartjátok a szüleitekkel a kapcsolatot?

2022. márc. 5. 05:04
 25/35 anonim ***** válasza:
77%
16. Te mi a fenéről beszélsz? Én havi 400 körül keresek, viszont csak 200 ezer forint körül költök egy hónapban. Van félretéve 15 millió forintom most is. Ha 1 évet is nem dolgoznék, akkor elköltenék belőle maximum 1,5 millió forintot. Vagy ha abban az időben elutaznék nyaralni, akkor mondjuk 2 milliót. Ja persze aki magas életszínvonalhoz van szokva és elkölt havi fél milliót meg még többet, az biztos hamar felélné a megtakarításait. Nem kell akkora igényekkel élni a mindennapok során, ez a titok. Én is bérből és fizetésből élek, csak nem hónapról hónapra élek. Nagy hülyeségeket írsz, nem kell egy fél éves szabadság után megszorítani a nadrágszíjat vagy kenyéren és vízen élni. Nyilván legyen már félretett pénzed, mielőtt ebbe belevágsz, de ennyi.
2022. márc. 5. 07:12
 26/35 anonim ***** válasza:
88%
25: Te csinálod jól.
2022. márc. 5. 07:13
 27/35 anonim ***** válasza:
69%
16: 200 millió elég ahhoz, hogy 3-4 ember élete végéig megéljen gond nélkül.
2022. márc. 5. 07:16
 28/35 anonim válasza:
84%
Amúgy( ha ez nem kamu kérdés, bár szerintem az) mennyit keresel havonta és a feleséged? Mivel ha pl. ha a feleséged 200 ezret keres abból nem fog tudni mindekettőtöket eltartani
2022. márc. 5. 07:53
 29/35 anonim ***** válasza:
89%
Én már az eredeti kérdést, is untam, ami az inspirációt adta.
2022. márc. 5. 08:26
 30/35 anonim ***** válasza:
41%

:) ezt a megkeseredett feleség írta ki ,de neked is csak azt tudom mondani ,hogy 2ember fizetése kell. Főleg ebben a mai világban.. Szerintem ha csak nem vagytok milliomosok ,senki nem teheti meg azt hogy pihengessen miközben az asszony,vagy a férj dolgozik... de ha te pihengetni akarsz akkor legalább a házi munkát végezd el otthon. Főzz,moss ,takaríts mire haza a család fenntartó legyen minden kész.

Amúgy meg a legtöbb pasi ebbe nem gonsol bele. A nőnek 2helyen kell helyt állnia ,a munka helyén és otthon. De akkor sem tartom azt helyesenek ,hogy bármelyik is azt mondja,hogy fél évig nem fogok dolgozni ,mert belefáradtam.

Ahányszor én belefáradtam mindenbe ,annyiszor mondtam volna azt ,hogy pihenni akarok ,már valószínű csősbe mentünk volna.

De a lényege az egésznek, ha ti úgy gondoljátok ,hogy neked jár a pihenés ,akkor mondjatok fel mind a ketten , fél évig egyikőtők se dolgozzon. És ha úgy menni fog. Akkor rendben van.

2022. márc. 5. 09:51
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!