Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Anyós, após » Miért mondja ezt anyósom...

Miért mondja ezt anyósom minden egyes alkalommal?

Figyelt kérdés

Valaki mondja már meg legyen szíves, miért mondja anyósom azt, akárhányszor látja, hogy neki állok valaminek, hogy "hagyd, majd én megcsinálom!"

Mi a szart akar ez az ő nyelvén jelenteni, mi a célja vele?

Mert őszintén szólva nekem már herótom van tőle.

Ez valami teszt akar lenni, hogy mennyire akarom megcsinálni? Miért tesztelget ha már amúgy is neki álltam?

Annyira elveszi mindentől ezzel már a kedvemet, hogy ha meghallom ezt a mondatot, inkább meg sem szólalok, vagy ott hagyom amit elkezdtem, hadd csinlája ő, ha annyira akarja. Nagyon bosszant, sajnos nem tudom miért, de 3 év alatt nem kerültünk olyan kapcsolatba, hogy ezt elmondjam neki, mert akkor durcizik.

2023. aug. 5. 15:16
1 2
 11/18 anonim ***** válasza:
93%

Már a kérdés olvasásakor tudtam, hogy terhes lettél és odaköltöztél a nyakára. És tényleg.

Ha nem tetszik a helyzet, fogd meg a gyereket és költözz vissza a házadba.

2023. aug. 5. 16:57
 12/18 anonim ***** válasza:
75%
Irányításmániás és nem bízik benned. Vagy benned, vagy úgy általánosságban senkiben sem.
2023. aug. 5. 17:50
 13/18 anonim ***** válasza:
100%
Ezért nem kell anyós nyakára szülni. Költözés!! Most!
2023. aug. 5. 21:10
 14/18 Darius- ***** válasza:
34%
5- Nem teheti meg beleegyezésed nélkül, mert nem az övé a gyerek. Nem biztos meg tudsz felelni neki, mert ő nem biztos azt akarja. Ezért tartasd ahhoz magad, hogy ne mutass gyengeséget továbbra is és szabd meg a határokat mindenben. Mi az, hogy ő mondja meg neked hogyan neveld a gyereked ? Alkalmazkodni ebben amúgy neki kéne, mivel ti vagytok a szülők. Legjobb, ha megfenyegetitek azzal, hogy kiteszitek vagy elmentek a házból ( ez attól függ milyen tulajdonjoga van ott neki).
2023. aug. 5. 22:51
 15/18 anonim ***** válasza:
100%

Komolyan ennyire képtelenek ma a nők karriert építeni, pénzt keresni és várni a gyerekvállalással? Vagy a férfiak képtelenek kirepülni a családi fészekből?

Rengeteg kérdést írnak ki az anyós nyakára költöző barátnők, feleségek - miért kell odaköltözni, ha gyakorlatilag előre borítékolható a konfliktus? Miért utólag kell erre rácsodálkozni?

2023. aug. 5. 23:22
 16/18 anonim ***** válasza:
84%
Mert el akar nyomni téged. És sikerül is.
2023. aug. 5. 23:48
 17/18 anonim ***** válasza:
70%
Hagyod neki, nem szólsz neki érte semmiért.
2023. aug. 6. 00:16
 18/18 anonim ***** válasza:
62%
Szeret téged a férjed, kislány? Én már tudom a választ ... És te?
2023. aug. 6. 00:16
1 2

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!