Miért mondja ezt anyósom minden egyes alkalommal?
Valaki mondja már meg legyen szíves, miért mondja anyósom azt, akárhányszor látja, hogy neki állok valaminek, hogy "hagyd, majd én megcsinálom!"
Mi a szart akar ez az ő nyelvén jelenteni, mi a célja vele?
Mert őszintén szólva nekem már herótom van tőle.
Ez valami teszt akar lenni, hogy mennyire akarom megcsinálni? Miért tesztelget ha már amúgy is neki álltam?
Annyira elveszi mindentől ezzel már a kedvemet, hogy ha meghallom ezt a mondatot, inkább meg sem szólalok, vagy ott hagyom amit elkezdtem, hadd csinlája ő, ha annyira akarja. Nagyon bosszant, sajnos nem tudom miért, de 3 év alatt nem kerültünk olyan kapcsolatba, hogy ezt elmondjam neki, mert akkor durcizik.
A kérdésedből kimaradt pár igen fontos információ.
Konkrétan hol élsz a pároddal? Saját lakásban, vagy az anyósoddal közös lakásban?
Ha odaköltöztél a párodhoz (biztos vagyok benne, hogy ez a helyzet), akkor van-e saját, elkülönült lakrészetek, vagy közös a konyha, étkező, fürdőszoba, stb?
Bár nem írtad, csak sejthető, Te költöztél be anyósodhoz, amiből következik, hogy lehetnek súrlódások a kényszerű együttélés miatt, ha nem azonosak az elvárások, igények.
Ha már odaköltöztél, tisztáztátok az együttélés szabályait?
"....de állításuk szerin...'
Aztán ki nem kakkant rá, szerintük megfelelő e vagy sem?
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!