Milyen érzés lesz anyósom nélkül élni?
15 km fogunk tőle lakni. Nem élősködtem. Dolgoztam és a konyhára teljes mértékben én vásároltam be én főztem. A számla részét a párom állta. Egyáltalán nem élősködtünk rajta nem lett volna képem lehúzni azért az mégiscsak az ő otthona.
Miért? nem az ő házában éltél. És igen a fia nem élősködött rajta neki joga volt ott lakni, téged meg odavitt "koloncnak"
Kedves Kérdező!
Mostantól jobb lesz minden. Igyekezz minimálisra venni anyóssal a kapcsolatot, ha valóban ilyen, ahogy írod. Legyetek boldogok az új helyen, élvezzétek, hogy saját otthonban éltek!
Sajnos én is hasonló helyzetben voltam egy ideig, tudom, hogy milyen terhessé tud válni egy ilyen ,,anyós". Nálunk ő erőltette, hogy költözzünk oda, én nem akartam. Külön bejárattal latunk a házába, de a bejárati ajtóhoz, megtartott magának egy kulcsot, (ha bármi vészhelyzet adódna, be tudjon jönni). Sokszor nem voltunk otthon és bemászkált a konyhámba, kivett pár dolgot a hűtőmből, ami kellett neki a főzéshez. Ha mentem fürödni órával mérte, hogy hány percig zuhanyozom, majd közölte, hogy túl sokáig fogyasszuk a vizet. Vagy rámszólt, hogy minek mosom olyan gyakran a hajamat (heti 1X!!!!) Amikor megszületett a gyerekünk, zavarta, hogy sírt az újszülött. Miért nem hallgattatjuk el.
Szóval rengeteg dolog volt, hosszú ide leírni. A költözés hozta meg a nyugalmat.
Remélem, nektek is jól alakulnak majd a dolgok!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!