Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Anyós, após » Milyen érzés lesz anyósom...

Milyen érzés lesz anyósom nélkül élni?

Figyelt kérdés
5 évig éltem vele egy nagyon rosszindulatú minden lében is kanál nő. A házasságunkat először minden áron megakadályozni próbálta, majd folyamatosan szét akart minket választani hogy minél kevesebbet legyen velem a férjem és minél többet vele. Mindent bevetett. Ha haza ért a férjem gyorsan szaladt a kapuhoz hogy ő nyissa ki neki és őt lássa először ne engem mindig mindenhol ott volt ahol mi ha az udvaron voltunk kijött ha bementünk bement. Nekünk a férjemmel még nem volt közös magánéletünk igazán. Egy hét múlva költözünk a házunkba. Milyen lesz? Valaki járt már hasonló cipőben? Nekem még mindig hihetetlen hogy valóra válik hogy külön lakjunk. Attól félek a nyakunkra akar majd járni de remélem nem így lesz. Nagyon izgulok milyen lesz így biztos hogy jobb csak olyan hihetetlen
2023. aug. 4. 02:06
1 2 3 4
 31/36 anonim ***** válasza:
36%
10es, igen idegen, mert nem a gyerekem csak a nyakamba akasztották, nem én akartam vele kapcsolatba kerülni, pluszban még oda is telepszik.. na az ilyen a másik nyakán élő menyecskékkel szokott a baj lenni
2023. aug. 5. 10:58
 32/36 anonim ***** válasza:
20%

15 km fogunk tőle lakni. Nem élősködtem. Dolgoztam és a konyhára teljes mértékben én vásároltam be én főztem. A számla részét a párom állta. Egyáltalán nem élősködtünk rajta nem lett volna képem lehúzni azért az mégiscsak az ő otthona.

Miért? nem az ő házában éltél. És igen a fia nem élősködött rajta neki joga volt ott lakni, téged meg odavitt "koloncnak"

2023. aug. 5. 10:59
 33/36 anonim ***** válasza:
31%
19es, ennek a vénasszonynak és az ingyen lakhatásnak köszönhető hogy lett saját házuk. Én a lába nyomát is megcsókolnám amiért odaengedett főleg 5!!! évre.
2023. aug. 5. 11:01
 34/36 anonim ***** válasza:
62%
De én meg mindig nem értem, ha szerinted rendben volt, hogy anyósodnak minden nap el kellett téged viselnie, az muért nincs rendben, hogy te is elviseld mindennap?
2023. aug. 5. 11:27
 35/36 anonim ***** válasza:
100%
Istenem, anyósom is ugyanilyen pedig sosem laktunk együtt. Sajnálom mert aki ennyire nem érzi mikor elég belőle, az ha unoka lesz meg aztán abszolút felhatalmazva fogja magát érezni hogy minden nap ott legyen és mindenbe bele szóljon. Nagyon huzzátok meg a határokat és következetesen tartani magatokat hozzá.
2023. aug. 7. 11:02
 36/36 anonim ***** válasza:
100%

Kedves Kérdező!

Mostantól jobb lesz minden. Igyekezz minimálisra venni anyóssal a kapcsolatot, ha valóban ilyen, ahogy írod. Legyetek boldogok az új helyen, élvezzétek, hogy saját otthonban éltek!

Sajnos én is hasonló helyzetben voltam egy ideig, tudom, hogy milyen terhessé tud válni egy ilyen ,,anyós". Nálunk ő erőltette, hogy költözzünk oda, én nem akartam. Külön bejárattal latunk a házába, de a bejárati ajtóhoz, megtartott magának egy kulcsot, (ha bármi vészhelyzet adódna, be tudjon jönni). Sokszor nem voltunk otthon és bemászkált a konyhámba, kivett pár dolgot a hűtőmből, ami kellett neki a főzéshez. Ha mentem fürödni órával mérte, hogy hány percig zuhanyozom, majd közölte, hogy túl sokáig fogyasszuk a vizet. Vagy rámszólt, hogy minek mosom olyan gyakran a hajamat (heti 1X!!!!) Amikor megszületett a gyerekünk, zavarta, hogy sírt az újszülött. Miért nem hallgattatjuk el.

Szóval rengeteg dolog volt, hosszú ide leírni. A költözés hozta meg a nyugalmat.

Remélem, nektek is jól alakulnak majd a dolgok!

2023. aug. 7. 18:51
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!