Milyen érzés lesz anyósom nélkül élni?
10es, MÁR házasok.
Kérdező: ha meg tudjátok húzni a határokat, akkor jó.
Ha nem, akkor ugyanilyen szr mint most.
"Ha haza ért a férjem gyorsan szaladt a kapuhoz hogy ő nyissa ki neki és őt lássa először ne engem"
Mik vagytok ti, kutyák, hogy szaladtok a gazdi elé, ha hazajött?
"Attól félek a nyakunkra akar majd járni de remélem nem így lesz"
Nem értem. Te meg konkrétan a nyakán laktál 5 évig, az ő privàt szférájában, az ö otthonában, neki meg téged kellett elviselnie.
Ha neki ezt tűrnie kellett, te miért ne tűrnéd? Tipikus, a sz*rszemét anyós csak addig volt jó, míg beköltözhettél a nyakára spórolni, neki el kellett viselni, most hogy megvan a ház, mehet a levesbe.
"Sajnos eddig tartott anyagilag összeszedni magunkat hogy venni az és felújítani tudjunk egy házat"
Erre mások úgy is képesek, hogy nem a szüleiknél élnek. Talán kicsit tovább tart albérlet, de nem szorul ilyen helyzetbe.
Én nem éltem volna sem anyámékkal, sem anyósomékkal.
"Egyébként biztosan mászkálni fog hozzátok, mert a kicsi fia ott él"
Mondjuk, amúgy ez lenne a normális, hogy családtagok làtogatják egymást. A kérdezz meg nem tudom, mit izgul, 15 km-re biztos nem jár majd át napi szinten anyós, pedig ő elviselte a kérdezőt napi szinten...
1 percig sem kellett volna elviselni az anyósodat, ha felnőtt ember módjára külön éltek és eltartjátok magatokat. Az eltartásba bele tartozik az is, hogy gondoskodtok a lakhatásotokról.
Hálásnak kellenne lenned, de te csak szidod.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!