Normális ez az érzés és viselkedés a részemről?
16 voltam mikor találkoztam először az anyosomekkal. 2-t nem mertem szólni, próbáltam minél kedvesebb és mosolygósabb lenni. De rajottem ezt esélytelen lesz. 5-6 éven keresztül csak a cseszegetest kaptam meg akkor is ha csak évente 2x láttam. A páromat sem szeretik. Aztán utána osszehazasodtunk de egyre rosszabb a helyzet. Tényleg anyos meg abban az 1 órában abba is beleszol, hogy ne vegyem olyan gyorsan a levegőt, ne egyek, többet egyek. Nekem érettségim + 2 db okjm van. Anyósom pedig 8 általánossal azt mondta, hogy én nem fogom semmire vinni az életben ha nem lesz diplomám. (jó állásom van, fizu elmegy) Állandóan serteget mindennel. Sokat eszek az a baj ha keveset akkor az. Miért nincs műkörmöm, miért nem lakkozom a kormeim. Ha csinos vagyok, "na ennek meg honnan van ilyen ruhája" ha nem akkor az a baj. Igazából minden de minden baj ami a párommal és velem kapcsolatos.
Szóval normális, hogy úgymond felvértezve megyek oda? Próbálok tisztelettudo lenni, de rajottem 5 percnél tovább nem bírom én ezt. Szó szerint úgy megyek oda mint aki háborúba menne, felfegyverkezve. Egy csepp szeretetet nem érzek feléjük. Nagyon utálom őket. Normális ez az érzés?
Ilyen utálatos emberekkel nem is érdemes a kapcsolatot tartani.
Megváltozni peeig nem fog.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!