Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Anyós, após » Anyósom a szájából adott...

Anyósom a szájából adott volna a babának ételt, hogy mondjam meg hogy ezt nagyon nem kéne csinálnija?

Figyelt kérdés

Tudjátok annó mi is, sok baba is kapott ételt a SZÜLEITŐL úgy, hogy kicsi darabot leharaptak, vagy picit megrágták turmix hiányában. De ez a saját szülő reszortja nem akárki másé.. a baba nem fogadta el egyébként. Én meg lefagytam.

Hogy kéne ezt közölni anélkül hogy megsértődne?

2023. júl. 25. 18:33
1 2 3 4
 11/36 anonim ***** válasza:
85%

Nem érdekelne mit gondol, vagy megsértődik-e.

Úgy lekapnám a tíz körméről, hogy egy életre megemlegeti.

2023. júl. 25. 19:22
 12/36 anonim ***** válasza:
70%
10/11 Így igaz,a mai napig így etetnek..
2023. júl. 25. 19:41
 13/36 anonim ***** válasza:
83%

ilyet ha lehet te se meg apuka se csinaljatok :)

eleg ha egy lyuk van a fogadban, bacik, stb.... akar egy herpesz... ami eletveszelyes lehet a babanak.

Különben pedig ha nem akarod megserteni kerüld hogy etkezesnel ott legyen az anyos...ennyi. Ha nagyobb a baba akkor meg ugyis eszik mindent (az enyem 7 honapos koratol a mi asztalunktol ehetet akarmit) - pedig nem volt meg foga. szepen szetnyammogta a puha krumplit szopogatta a husit...ennyi.

2023. júl. 25. 19:45
 14/36 anonim ***** válasza:
92%

Anyósom is mesélte, hogy még ők is csináltak ilyeneket. (Szerencsére azért van annyi esze, hogy unokával nem csinál ilyet.)

Ne nézd, hogy megsértődik-e, vagy sem. Jobb esetben tudomásul veszi, nem megsértődik. Normális hangnemben elmondani, hogy ilyet nem szeretnél, ha bárki csinálna, van villa/turmix, és kés/kéz. Mama, ott a babának az elkészített étel, azt kanállal odaadhatja. Vagy mama, ott a baba külön tányérja, abban törje össze villával.

Te meg ne fagyj le, a gyerekedről van szó!

2023. júl. 25. 19:50
 15/36 anonim ***** válasza:
72%
Úristen,én biztos elhánytam volna magam... Ez kib*szottul gusztustalan. Hihetetlen hogy a világ más szegletein azt tervezgetik, hogyan építsenek szállodát az űrbe, máshol meg a megrágott kaját köpik a gyerek szájába... De hogy ténylegesen is válaszoljak a kérdésre, szerintem normális ember nem szól bele a gyereknevelésbe. Ha a szülő azt mondja, hogy náluk X dolog a szabály a gyerekkel kapcsolatban, a kedves mama nem teheti meg hogy megszegi. Pontosabban megteheti,de akkor többet nem kell az unokával lenni. Határozottan mondd meg neki hogy ezt NE csinálja a gyerekkel. Ennyi. Nem egy nagy tudomány.
2023. júl. 25. 20:09
 16/36 anonim válasza:
55%

Tudod hogy? Nagyon egyszerűen.

Amint kettesben leszel a pároddal, mondd meg neki hogy világosítsa fel az anyukáját amint meglátja, hogy ezt csinálja, mert ha még egy ilyen előfordul te fogod kinyitni a szádat és abból könnyen lehet, hogy hatalmas sétrődések lesznek.

Ha épp te vagy ott és nem akarod megsérteni akkor mondd, hogy utánaolvastál, hogy nem szabad szájból etetni, mert rengeteg fajta baktérium van mindenkinek a szájában ami káros a picire. Mondd hogy azért tudod mert te is így akartad etetni.

Ha azt mondja, hogy az internet tele van hülyeségekkel, mondd hogy orvosok írták webbetegen / orvos mondta videóban.

2023. júl. 25. 20:37
 17/36 anonim ***** válasza:
94%
Egyenesen megmondod neki hogy ezt ne csinálja és pont.
2023. júl. 25. 20:40
 18/36 anonim ***** válasza:
78%
Mondd meg kerek perec, hogy ne tegye, ez nem az a helyzet, amikor finomkodni kell.
2023. júl. 25. 20:50
 19/36 anonim ***** válasza:
66%

Fuujjj nem is hallottam még ilyet

Rohadt undorító anyósod van

2023. júl. 25. 20:55
 20/36 anonim ***** válasza:
94%
Hát nézd, miért utólag kérdezed meg? Ha ott és akkor nem reagáltad le baromi keményen és határozottan, vagy akár kiborulva, akkor már csesz.heted, legalábbis nehezebb lesz, újra fog próbálkozni. De tényleg, ilyen helyzetben miért kell finomkodni, meg rágódni, hogy jaj, hogy mondjam meg? Segítek: keményen, ott és akkor, azonnal!
2023. júl. 25. 21:07
1 2 3 4

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!