Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Anyós, após » Szóljak a páromnak vagy se?

Szóljak a páromnak vagy se?

Figyelt kérdés

Most született meg a babánk, páromnak van egy gyereke korábbi kapcsolatból. Mikor megszületett a pici aznap gyors gratuláció anyós rèszèről, majd egy hosszú monológ hogy azèrt mert mi most egy család leszünk, van másik gyerek is a páromnak, ès nem akarja tudni hogy emiatt hamyagolva lesz. Valamint jó lenne ha nem töltenèk fel kèpeket sehova a babánkról, hogy a másik gyereknek ne essen rosszul.

Rosszul esett mert sose voltam a másik gyerek ellen, ès ezt elmondhatta volna szemèlyesen, nem úgy hogy mèg bent fekszem a kórházba.

Arra megkèrt hogy a páromnak ne szóljak egy szót sem. Csak a párom meg látja rajtam hogy valami bánt.

2023. júl. 9. 21:25
1 2 3
 21/24 anonim ***** válasza:
94%

Mindenképpen elmondanám a férjemnek, és egyúttal megkérném, hogy állítson a mamán, majd te eldöntöd mi hogy lesz.

A továbbiakban pedig minimalizálnám vele a jópofizást, és csak akkor találkoznék vele, mikor a férjem is jelen van.

Ha mond valamit, megmondanám, hogy nálunk nincs titkolózás, úgy mondjon bármit is.

2023. júl. 10. 20:21
 22/24 anonim ***** válasza:
72%
Nem vagyok meg terhes, de van egy olyan erzesem, hogy nalunk ugyanez lesz. Sogornom nem tudja kihuzni a fejet a ferjem volt felesege seggebol, igy a ferjem fia a kedvenc (holott van meg harom masik gyerek a csaladban) szoval amelyiket en fogom szulni, az le lesz szarva.
2023. júl. 10. 22:09
 23/24 A kérdező kommentje:
Köszönöm a válaszokat. Igen nekem is az esett nagyon rosszul hogy egy ilyen pillanatot rontott el, nem is èrtettem hirtelen hogy ez most mi akart lenni. Tegnapig bírtam, akkor elmesèltem a páromnak. Nagyon kibukott Ő is. Hètvègèn megy az anyjához ès akkor ezt megbeszèli vele szemèlyesen.
2023. júl. 12. 07:41
 24/24 anonim ***** válasza:
100%
Szia! Hogy alakult a történet?
2023. júl. 17. 13:44
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!