Szóljak a páromnak vagy se?
Most született meg a babánk, páromnak van egy gyereke korábbi kapcsolatból. Mikor megszületett a pici aznap gyors gratuláció anyós rèszèről, majd egy hosszú monológ hogy azèrt mert mi most egy család leszünk, van másik gyerek is a páromnak, ès nem akarja tudni hogy emiatt hamyagolva lesz. Valamint jó lenne ha nem töltenèk fel kèpeket sehova a babánkról, hogy a másik gyereknek ne essen rosszul.
Rosszul esett mert sose voltam a másik gyerek ellen, ès ezt elmondhatta volna szemèlyesen, nem úgy hogy mèg bent fekszem a kórházba.
Arra megkèrt hogy a páromnak ne szóljak egy szót sem. Csak a párom meg látja rajtam hogy valami bánt.
Jezusmariauristen.
Raadasul eleted legszebb napjaba rondit bele, es meg o is szabja a felteteleket ahhoz is, hogy ne mondd el?! Semmi jellemtelenseg nincs benne, ha elmondod, mert ugyis csak forrna benned.
Köszönöm a válaszokat.
Nem volt mintaanya az alapján amiket a párom mesèlt róla, ès igazából nem is ő nevelte fel a páromat. A páromnak nem mer szólni, mert elèg karakán egyènisèg, ezèrt talált be engem. Èn is azt èrzem amúgy hogy itt az èn szemèlyemmel van a problèmája, mert párom mesèlte hogy az anyja hogy örül a kicsinek stb..ès hogy mennyire várja anyós is hogy láthassa. Közben nekem meg ilyeneket írogat.
Ma mehetünk haza, szerintem ezt meg fogom beszèlni vele is.
Szerintem is úgy mondd el, hogy előtte hívd fel anyóst, és közöld vele, hogy átgondoltad, nem titkolózol a férjed előtt, nem is kérhet tőled ilyet, úgyhogy ne érje meglepetésként, hogy elmondod neki. Be fog szarni az egyenességedtől. :D Többet nem lesz susmus a füledbe.
A férjed előző gyereke a kis kedvenc unoka, ugye?
"Valamint jó lenne ha nem töltenèk fel kèpeket sehova a babánkról, hogy a másik gyereknek ne essen rosszul."
Na, ehhez aztán k..vára semmi köze!
Mondd el a párodnak!
És azt is, hogy baromira rosszul esett!
Gondolom, ha nem ilyen elesett állapotban lettél volna, akkor úgy kiosztod, mint a pengős malacot. Ő meg kihasználta, hogy most valószínűleg nem tudsz erőteljesen reagálni rá. Mocsok egy nő!
Azt tenném, hogy csak felhőbe raknék képeket, úgy hogy ez a kedves mama az egész pereputtyával ne tudja az elérhetőséget.
A sztorit meg mindenképp elmondanám a férjemnek, azt is hogy titkolnom kellene. Most mit szomorkodsz azon, hogy valaki ilyen görény volt veled?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!