Szóljak a páromnak vagy se?
Most született meg a babánk, páromnak van egy gyereke korábbi kapcsolatból. Mikor megszületett a pici aznap gyors gratuláció anyós rèszèről, majd egy hosszú monológ hogy azèrt mert mi most egy család leszünk, van másik gyerek is a páromnak, ès nem akarja tudni hogy emiatt hamyagolva lesz. Valamint jó lenne ha nem töltenèk fel kèpeket sehova a babánkról, hogy a másik gyereknek ne essen rosszul.
Rosszul esett mert sose voltam a másik gyerek ellen, ès ezt elmondhatta volna szemèlyesen, nem úgy hogy mèg bent fekszem a kórházba.
Arra megkèrt hogy a páromnak ne szóljak egy szót sem. Csak a párom meg látja rajtam hogy valami bánt.
Én is elmondanám, de azt nem javaslom, hogy bármit is bosszúból tégy.
Sok boldogságot!
Én tuti elküldtem volna melegebb éghajlatra. Azzal a lendülettel meg ment is volna fel egy kép.
És igen, mindenképp elmondanám a páromnak ha ilyen lenne
A saját gyereked és családod. Azért ne tölts fel fényképet hogy a másik gyerek ne legyen féltékeny?
Ha ő is megkap mindent az apukájától, szüleitől akkor nem lesz féltékeny... Töltsön fel vele is fényképeket és mindent kapjon meg amit csak lehet!
Egy minimális féltékenység két gyerek között mindig van. :-)
Párodat kihagyhatod, ha megbeszéled anyósoddal a dolgokat, amit muszáj leszel. ;). De én elmondanám a páromnak és kérném ne mondja vissza, hanem te rendezed a dolgokat vele.
Ki a fontosabb neked? A párod vagy az anyósod?
Ha megígérted, hogy nem mondod el, akkor előbb hívd fel, hogy bocs, de elmondod, és mondd el a párodnak.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!