Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Anyós, após » Az anyós sztereópípia mennyire...

Az anyós sztereópípia mennyire igaz?

Figyelt kérdés

2023. júl. 8. 22:00
1 2 3
 11/30 anonim ***** válasza:
83%
Nálam igaz sajni. Közutált vagyok, mert el fog költözni a pici fiacskája otthonról 25 évesen, hogy együtt éljünk.
2023. júl. 8. 23:59
 12/30 anonim ***** válasza:
83%

Nálunk 0%. A párom anyukája tök laza, normális, kedves. Az enyém kicsit körülményes de inkább aggódós típus, nem a mindenbe beleszóló ítélkező stb.

Az én nagymamám is teljesen normális anyós volt, semmibe nem szólt bele. Párom nagyija is ilyen volt elmondás alapján, de őt nem ismertem. A másik ági nagyszüleinket egyikünk sem ismerte, meghaltak mielőtt születtünk.

2023. júl. 9. 00:39
 13/30 anonim ***** válasza:
70%
Sztereotípia. Annyira unalmas vagy, hogy általad nem ismert szavakat direkt szarul írsz le és így égeted magad. Nem ez az első ilyen húzásod. Ha direkt csinálod, pláne szánalmas.
2023. júl. 9. 02:03
 14/30 anonim ***** válasza:
37%

De milyen anyós sztereotípia?

Aki anyós, az egyben anya is. Sokszor mindkét nemű gyereke van, fia és lánya is, van menye és veje is.

A te anyádra igaz a sztereotípia?

2023. júl. 9. 05:31
 15/30 anonim ***** válasza:
86%
2 házasságomból 2-ben totál igaz sajnos. A jelenlegi anyósomat nem is ismerem, mert gyűlöl csak azért, hogy elvettem élete szerelmét, aki a kisfia.
2023. júl. 9. 06:06
 16/30 anonim ***** válasza:
85%

3 olyan kapcsolatom volt eddig, ahol a párom szüleit is jól ismertem. Mindhárom anyósban egy a közös, csak fiaik vannak. Az első kettő cukorfalat, mai napig tartjuk a kapcsolatot, nagyon szerettük egymást, soha semmilyen probléma nem merült fel közöttünk.

A férjem anyja teljesen más tészta. Neki alapból olyan a természete, hogy bárki szemébe jópofizik, a háta mögött még igazi sz*rházi vele, de ahhoz ostoba, hogy úgy csinálja, hogy ne derüljön ki, hogy ő áll a sz*rkavarás mögött. Igazi drámakirálynő, ha nincs balhé, csinál. Bárhol, bárkivel.

Amikor a férjem bemutatott neki, előtte szólt, hogy óvatosan az anyjával, kellő távolsággal. Úgy voltam vele, hogy jó, de amíg engem nem bánt, addig nem érdekel, hogy másokkal milyen. Na ne félj, azóta kimutatta a foga fehérjét. A hátam mögött mindennek elhordott már, megpróbálta az esküvőt is tönkretenni, mert nem olyat akartunk, amilyet ő.

Azt terjeszti, hogy ő tart el minket, ő vett nekünk kocsit stb. Azt mondta egyszer, hogy neki az az álma, hogy a két fiával és az unokákkal éljen együtt, a menyek meg kopjanak le.

Mindenért hisztériázik, lelki terrorban tartja a férjem, ha valami nem tetszik neki. Tavalyelőtt együtt voltunk nyaralni, mert kikövetelte, de utána mindenhonnan azt hallottuk vissza, hogy meghívott minket és mindent ő állt (egyáltalán nem), miért nem tudunk ezért hálásak lenni neki? A hála azt jelentené, hogy a férjem költözzön hozzá és csináljanak együtt mindent.

Borzasztóan megvisel. Én az ilyen embereket alapból kizárom az életemből, de mivel a férjem anyja, így nem tehetem meg. Próbálom a minimumra szorítani vele a kapcsolatot, de ez is a férjemen csattan, mert neki hisztizik, hogy jaj a kis menye bántja őt... Persze a férjem tudja, mi a helyzet, ettől függetlenül mindkettőnknek szar.

2023. júl. 9. 07:56
 17/30 anonim ***** válasza:
79%
16-ha a férjed tudja, hogy milyen az anyja, miért nem állítja le? Ha határokat húzna, nem volna ilyen sz@r a helyzet nálatok.
2023. júl. 9. 08:28
 18/30 anonim ***** válasza:
85%
Az egyetlen, ami az én anyósomra jellemző, hogy mindent irányítani akar. Ezek jó szándékú dolgok, de persze bosszantó tud lenni.
2023. júl. 9. 09:12
 19/30 anonim ***** válasza:
61%
Az én anyósom kedvel engem,én is őt,viszont az zavar hogy minden nap hív minket vagy 3x,hogy megkérdezze mi a helyzet,ja meg mindig mindent tud,ő a legokosabb😂Várandós vagyok,mondha hogy majd szülés után itt lesz nálunk 2 hétig,erről majd le szeretném beszélni finoman,hogy ne legyen sértődés belőle. Ezeken kívül nincs vele gond egyelőre..
2023. júl. 9. 10:04
 20/30 Metionin ***** válasza:
90%
Az enyém gyökér de nem azért, mert anyós, hanem mert alapból ilyen a természete, Képmutató, anyagias és lenéz mindent és mindenkit, aki nem gazdag (=aki alá a szülei nem raktak oda mindent, mint anno neki).
2023. júl. 9. 11:21
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!