9/30 anonim válasza:
Az enyém olyan volt, amiért ott is hagytam a kapcsolatot (részben) azóta is örülök neki! Személytől függ…
10/30 anonim válasza:
Egy régi, 16 éven át tartó kapcsolatban, nálunk 0% volt, mindkét oldalon.
Az akkori párommal magunk között azon is viccelődtünk, hogy nem is értjük az anyós vicceket... Mert nálunk nincs ilyen. :D
Mindkét "anyós" tökre szerette a gyermeke párját, az én "anyósom" pl azt mondta örül, mert végre a két lány mellé lett egy "fia".. és tényleg kb így kezelt. :D Tényleg semmi rossz indulat nem volt ilyen téren. És mindkét anyós kb összetört amikor megtudták hogy 16 év után szakítottunk. És a non plus ultra, a két anyós is kedvelte egymást :D :D.
Az én anyukám még 10 év után is felemlegeti, hogy én voltam a hülye hogy nem vettem feleségül a lányt.
Szóval ez van ahol ilyen, van ahol olyan.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!