Miért szabja meg sógornőm, hogy kinek mit vegyünk?
Azért, mert hagyjátok.
Egyébként pedig nem pofátlan, hanem agresszor. Aki másnak kéretlenül beleszól az ügyeibe, és kényszeríti, hogy másként éljen, gondolkodjon és cselekedjen, mint ahogyan ő maga szabadon tenné, az agresszor.
Le kell rúgni a francba.
Hát mi is fel szoktunk ötletet vetni húgommal egyszer ő, egyszer én, hogy mit vegyünk anyuéknak, de ez nem úgy működik, hogy kitaláltam és megsértődök, ha nem az lesz.
Ha van jó ötlet és árban is megfelel, akkor azt vesszük. Amennyiben nem jön össze külön ajándékozunk és kész. Legalább megbeszéltük.
Az amit a sógornőd csinál viszont elég durva, úgy tűnik eddig az volt mindig mit Ő akart. Hát ez van. Ezt igazán nem várhatja el. Amennyiben nem érti meg, legalább nem kell sokat beszélgetni vele.
Megértem, hogy felhúzott a dolog. Szerintem elsősorban a férjednek kell leállítani.
Mi is szoktunk közös ajándékot venni így,de megbeszéljük hogy belefér-e.
De olyan is volt már,hogy bedöglött a hűtőjük párom szüleinek októberben,megbeszéltük párom tesójával és annak párjával,hogy húzós,de karácsonyra és a novemberben és januárban levő szülinapjukra ezt kapják négyünktől. (szülinapokkor igy csak torta volt).
De igy ahogy te sógornőd csinálja,na igy nem...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!