Milyen ajándékot vegyünk a sógornőmnek?
Szóval, búcsúajándékot kéne vennem neki. A férjem rám hárította ezt a feladatot, mondván úgyis itthon vagyok a lányunkkal, így ráérek.
Ez valóban így van, de fingom sincs, hogy mit kéne vennem neki.
2 barátnőjével megy, akik már 2,5 éve kint élnek. Jelenleg itthon van mind a kettő, mert szabit vettek ki.
Lesz majd búcsúbulija, amire én nem megyek a lányunk miatt, de a férjemet mindenképp el akarom küldeni. Valójában ő nem akar menni (mindig kifogásokat talál, főleg a gyerek miatt), de banyek .. mégis csak a húga!
Nincs kedvem kinyomozni a 800 barátja közül, hogy ki megy a búcsúbulira ill., ki mit vesz..
Tudnátok valamit ajánlani?
Én térképre (buli helyek megjelölésével) és úti szótárra gondoltam. De lehet, hogy ez túl béna...
Ti minek örülnétek őszintén szólva?
Mivel búcsúztató buli, így igen.
Én eddig csak olyan búcsúztatóra jártam, ahol ajándékot is kaptak a főszereplők.
Én biztos belepakolnék egy dobozba téliszalámit, Pirospöttyöst, gyulai kolbászt..
Persze csak ha humorosra akarjuk fogni :)
Én egy telefonregiszter adnék, amibe beleírnám a telefonszámomat. Azzal a szöveggel, hogy bármi baj van, hívjon fel. (Esetleg ehhez egy telefonfeltöltést vagy ilyesmit, ha nagyon pénzt akarsz költeni).
Vagy előre megcímzett borítékokat, benne levélpapírral...
Vagy csak simán pénzt borítékban, ráírva, hogy csak vész esetén nyithatod ki, addig TILOS!!!
Mivel kifele megy Angliaba, en arra is gondolnek, hogy ne tul nagy legyen az az ajandek, mivel valszeg repulovel megy kifele, igy csak 22kilot szallithat jobb esetben, de ebben a borond sulya is benne van, ami legalabb 2-3kilo.
Nos, o meg nem tudja lehet, de van egy-ket dolog, ami odakinn nincs, de otthon mar megszokta.
(Angliaban elek, tudom, hogy vannak beszerezhetetlen dolgok)
A teli szalami es a piros pottyos-ha a turo rudira ertette az egyik valaszolo-csak azoknak vicces, akik magyarban elnek. Itt mi neha mindent megadnank egy falat turorudiert, egy jo szalamiert, hurka-kolbaszert, szaloncukorert, egy finom turosbuktaert, vagy egy igazi hazai cuccbol keszult gulyasert, pacalert...stb-ert...kinek mi.De ezek nagy tetelek, es legtobbje huteni valo.
En ezeknek tuti orulnek:D Persze ha en tartottam volna a bucsu bulit 5 evvel ez elott (azota vagyok kinn), akkor az ilyen ajandekok lattan furcsan neztem volna, de par het kint let utan rajottem volna, hogy mekkora kincseket kaptam.
Megsem ezeket ajanlom, mert lehet, hogy ezekre mar o is gondolt, vagy tanacskent megkapta mar azoktol, akikkal most megy kifele, hogy vegye meg ezeket.
Egy fenykepkeretet vegyel neki, es egyelore uresen add at, vagy ha van olyan kep, amit beleraknal, akkor tedd bele, de szerintem egy olyan kepet kene belerakni, ami a bucsubulin keszul. Mondjuk egy csoport kep, vagy egy kep a testverevel. Vagy csinaltathatsz magatokrol kepet, es a hatuljar rairhatod, hogy mindig ha ranez erre a kepre, jusson eszebe, hogy szoritotok erte es szeretitek ot. (Lehet biztos otthon is csinaltatni udvozlo lapot vagy kepeslapot, vagy papirkeretes kepet akar, vagy osszeallitani egy albumot, vagy scrapbookot. Valami olyan kis targyat adjatok neki, ami emlekezteti ratok.
Az unokahúgáért megvesz.. 14 hónapos a leányzó. Nem régiben kapott az első 1 évről egy összefoglaló fényképet, így az kilőve.
A tacsinkat is nagyon szereti, valamint a pillangókat.
Szóval, szerintetek a térkép és a nyelvi útiszótár béna ajándék?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!