Laknál anyóssal?
Nem. Bár jó a viszonyunk, de ebben az is közrejátszik, hogy nagy a távolság. Jobb a békés magánélet.
Egyébként a saját szüleimmel sem laknék már, ha nem lenne valamiért muszáj. Sőt, egyik rokonnal sem.
Régebben ex-anyósjelölttel laktam külön ház, egy udvaron felállásban. Pokoli volt. Ugyanez mondjuk a mostani apósommal még elment kategória volt. (Elváltak anyósommal.) Sógorommal is éltünk egy albérletben, az is elég fárasztó volt. Legjobb külön. Lehet én vagyok megrögzött, sok a hülyeségem, meg ahogy egyre idősebb leszek, végképp fontos lett már a magánszféra.
Nem. Ott sem aludnék egy éjszakát sem.
Egyszerűen nem az a fajta ember vagyok. Mint mikor olvasom, hogy van, aki első randin szexszel, van, aki börtönbe kerül - ezek nem én vagyok, ezek más emberek. Pont ugyanígy az anyósnál élés. Ez gyakoris emberekkel történik, nem velem.
Válás után sajnos sokan kénytelenek hazaköltözni.Még a saját anya,apa is kizárja az új életkezdés lehetőségét,az ismerkedést.
Nemhogy anyós,após.
Családunkban volt több válás,akik hazakényszerultek,mind magányos,mert senki nem ismerkedik ilyenekkel.
Akit ismeretem anyósok -apósok nem - kivétel nélkul még 200 km-ről is próbáltak beleszólni a dolgokba és főleg akiknek fia volt.A fiús mamák.Irigyek és gonoszkodóak voltak a menyekkel,egy házasságnak ez lett a vége,a kedves fiús mamácska aknamunkája.Most boldog lehet,mert a fia válás óta vele él és tönkrement az élete,minden nő elutasítja.
A menye járt jól,egy évvel válás után egy árva férfi lett a férje,élnek boldogan,nincs okos öreg,aki ezt tönkretegye.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!