Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Anyós, após » Laknál anyóssal?

Laknál anyóssal?

Figyelt kérdés
2023. jún. 14. 13:54
1 2 3 4 5
 31/47 anonim ***** válasza:
100%
Én nem, ahhoz nagyon nagy szükségnek kellene lennie. Szeretek külön élni mindenkitől
2023. jún. 14. 18:24
 32/47 anonim ***** válasza:
76%
Nincs az az isten. De különben képzeljétek, hisztizett, hogy mi nem megyünk hozzájuk a babával (8 hónapos). Így elmentünk, de a lehető legrosszabb ágyra fektetett bennünket, 3-an aludtunk az 1m*1,80-as ágyon, míg ő a nagy szobában egy king size ágyon aludt. Ebből kiindulva nem is engedne oda minket. 😅😅
2023. jún. 14. 18:26
 33/47 anonim ***** válasza:
100%
Éltünk mindkettőnk szüleinél a huszas éveink elején, és igyekezett mindenki korrekt és megértő lenni, de nem mindig sikerült.
2023. jún. 14. 19:04
 34/47 anonim ***** válasza:
100%

Nem. Bár jó a viszonyunk, de ebben az is közrejátszik, hogy nagy a távolság. Jobb a békés magánélet.

Egyébként a saját szüleimmel sem laknék már, ha nem lenne valamiért muszáj. Sőt, egyik rokonnal sem.

Régebben ex-anyósjelölttel laktam külön ház, egy udvaron felállásban. Pokoli volt. Ugyanez mondjuk a mostani apósommal még elment kategória volt. (Elváltak anyósommal.) Sógorommal is éltünk egy albérletben, az is elég fárasztó volt. Legjobb külön. Lehet én vagyok megrögzött, sok a hülyeségem, meg ahogy egyre idősebb leszek, végképp fontos lett már a magánszféra.

2023. jún. 14. 20:21
 35/47 anonim ***** válasza:
68%
Lakni? Még találkozni sem akartam soha a férjem szüleivel.
2023. jún. 14. 22:08
 36/47 anonim ***** válasza:
100%
Nem
2023. jún. 15. 00:44
 37/47 anonim ***** válasza:
85%

Nem. Ott sem aludnék egy éjszakát sem.

Egyszerűen nem az a fajta ember vagyok. Mint mikor olvasom, hogy van, aki első randin szexszel, van, aki börtönbe kerül - ezek nem én vagyok, ezek más emberek. Pont ugyanígy az anyósnál élés. Ez gyakoris emberekkel történik, nem velem.

2023. jún. 15. 01:56
 38/47 anonim ***** válasza:
89%

Válás után sajnos sokan kénytelenek hazaköltözni.Még a saját anya,apa is kizárja az új életkezdés lehetőségét,az ismerkedést.

Nemhogy anyós,após.

Családunkban volt több válás,akik hazakényszerultek,mind magányos,mert senki nem ismerkedik ilyenekkel.

Akit ismeretem anyósok -apósok nem - kivétel nélkul még 200 km-ről is próbáltak beleszólni a dolgokba és főleg akiknek fia volt.A fiús mamák.Irigyek és gonoszkodóak voltak a menyekkel,egy házasságnak ez lett a vége,a kedves fiús mamácska aknamunkája.Most boldog lehet,mert a fia válás óta vele él és tönkrement az élete,minden nő elutasítja.

A menye járt jól,egy évvel válás után egy árva férfi lett a férje,élnek boldogan,nincs okos öreg,aki ezt tönkretegye.

2023. jún. 15. 06:49
 39/47 anonim ***** válasza:
86%
A saját szüleimnél sem, nemhogy anyósnál :D
2023. jún. 15. 09:19
 40/47 anonim ***** válasza:
100%
nem nem nem
2023. jún. 15. 14:41
1 2 3 4 5

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!