Laknál anyóssal?
A volt anyósommal simán, a ház is elég nagy, ő meg nagyon aranyos is, semmibe sem szólt bele soha. De az ilyen ritkaságszámba megy.
Ha mondjuk egy szobába kellene költözni, és akkor közös konyha stb, vagy vmi sárkányhoz, azt nem szeretném.
De el tudok képzelni olyan élethelyzetet, amikor nincs más opció. Akkor átmenetileg odamennék.
Jézus dehogy :D
Nincs bajom vele, de a saját szüleimmel sem laknék már, meg úgy senkivel a páromon és a leendő gyerekeimen kívül.
Az se a legjobb, amikor nála vagyok. Ott van közvetlenül a wc a szobája mellett és nyitott ajtónál alszik, én meg szoktam éjszaka menni pisilni és olyan kínosan érzem magam, hogy most miattam ébred fel. Vagy hallja mit beszélünk, ha a nappaliban van mi meg a szobában.
Meg nyilván beszólna mindenre, ha ilyen 30+ évvel idősebb emberrel laksz együtt az bizony belepofázik mindenbe :D
Mi laktunk velük 10 hónapig, míg a házunk épült. Amúgy jó kapcsolatban voltunk velük mindig, anyósomat imádom, anyám helyett anyám, de a végén már mi is meg ők is várták nagyon a költözést.
Pedig semmi extra vita nem volt, ők is hallgattak, ha valami nem tetszett nekik, mi is próbáltunk mindenben ahhoz alkalmazkodni, hogy az ő hàzuk, ő szabályaik, de akkor is teljesen más életet éltünk és ez kihozta a, kis konfliktusokat.
Szóval, ilyen átmeneti pár hónapos megoldásként találom csak jónak ezt a dolgot.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!