Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Anyós, após » Mit tegyünk a mártírkodó...

Mit tegyünk a mártírkodó anyóssal?

Figyelt kérdés
1 éve kiderült anyósomnál hogy vese köve, amit kezelni kéne. Kb minden hónapban előjön neki egy ilyen görcsös fájás, amivel ő otthon van 1 hétig. Eközben előadja a hattyúk halálát, hogy jajj de fáj neki. De mihelyst orvoshoz akarjuk vinni, egyből mondja jaj nem kell, az kéne még. Már én is unom, a férjem és a testvére is. Főleg hogy mindenki hülye körülötte, aki orvoshoz akarja vinni. Inkább jajgat hogy neki így szar meg úgy fáj, nem tud vele mit kezdeni. Minden hónapban eljátsza ezt.
2023. máj. 11. 21:37
1 2
 1/16 anonim ***** válasza:
88%
Hagyjátok a panaszkodását figyelmen kívül. Vagy meg is lehet neki mondani, hogy úgy kell neki, ha nem akar menni orvoshoz.
2023. máj. 11. 21:47
 2/16 anonim ***** válasza:
85%

Úgy kell neki, ha nem akarja igénybe venni a ma már hozzáférhető és nagyon hatékony orvosi eljárásokat.

Nem tűrném az ilyen problémás ember nyafogását - még a minimális szinten sem!

2023. máj. 11. 22:00
 3/16 anonim ***** válasza:
92%
Nem mártírkodik, hanem egyszerűen gyerekesen fél a beavatkozástól, pedig ultrahangos kőzúzás talán megoldaná a gondot minimális fájdalom mellett. Egyébként a vesegörcs tényleg nagyon fáj.
2023. máj. 11. 22:00
 4/16 A kérdező kommentje:

Én elhiszem hogy fáj, de akkor miért nem akarja kezeltettni?

Már a gyerekei sem kíváncsiak rá. ( férjem és a testvére)

2023. máj. 11. 22:03
 5/16 anonim ***** válasza:
45%
Az én anyósom egy szimpla megfázásnál is ezt adja elő...
2023. máj. 11. 23:05
 6/16 anonim ***** válasza:
20%
Férfinátha
2023. máj. 11. 23:32
 7/16 Hova gondolsz ***** válasza:
96%

Magamat ismerve biztosan megmondanám neki, hogy vagy ne jajgasson vagy menjen el szépen az orvoshoz.

Igaza lehet a 3-asnak, valószínűleg tényleg félhet az orvostól.

Esetleg keressetek neki cikket, hogy manapság hogy csinálják ezt, és nincs értelme félni.

2023. máj. 12. 00:48
 8/16 anonim ***** válasza:
88%

"Én elhiszem hogy fáj, de akkor miért nem akarja kezeltettni?"

Ott a valasz felette:

"Nem mártírkodik, hanem egyszerűen gyerekesen fél a beavatkozástól, pedig ultrahangos kőzúzás talán megoldaná a gondot minimális fájdalom mellett. Egyébként a vesegörcs tényleg nagyon fáj."

Vannak, akik félnek az orvosoktol

2023. máj. 12. 06:11
 9/16 anonim ***** válasza:
81%
A vesekő az krvára fáj, szóval itt tényleg csak az marad hogy fél a kórháztól. Valamiért... pedig nem kéne neki.
2023. máj. 12. 07:49
 10/16 anonim ***** válasza:
100%

Nekem 2 hónapja volt kőzúzásom. Annyiból áll, hogy egy gumi végű bot csakodja a vesének azt a részét ahol a kő található. Abszolút elviselhető, max kicsit kémyelmetlen, hogy 20 percig nem mozdulhatsz meg. A kő azonnal el is tűnt utána.

Ellenben ha bent marad és egyszer úgy helyezkedin, hogy elzárja a vesecsatornát na akkor aztán megnézheti magát, mert akkor nem opció lesz, hogy kezelteti e hanem a níníautó megy majd érte!

2023. máj. 12. 08:32
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!