Mit tegyünk a mártírkodó anyóssal?
Úgy kell neki, ha nem akarja igénybe venni a ma már hozzáférhető és nagyon hatékony orvosi eljárásokat.
Nem tűrném az ilyen problémás ember nyafogását - még a minimális szinten sem!
Én elhiszem hogy fáj, de akkor miért nem akarja kezeltettni?
Már a gyerekei sem kíváncsiak rá. ( férjem és a testvére)
Magamat ismerve biztosan megmondanám neki, hogy vagy ne jajgasson vagy menjen el szépen az orvoshoz.
Igaza lehet a 3-asnak, valószínűleg tényleg félhet az orvostól.
Esetleg keressetek neki cikket, hogy manapság hogy csinálják ezt, és nincs értelme félni.
"Én elhiszem hogy fáj, de akkor miért nem akarja kezeltettni?"
Ott a valasz felette:
"Nem mártírkodik, hanem egyszerűen gyerekesen fél a beavatkozástól, pedig ultrahangos kőzúzás talán megoldaná a gondot minimális fájdalom mellett. Egyébként a vesegörcs tényleg nagyon fáj."
Vannak, akik félnek az orvosoktol
Nekem 2 hónapja volt kőzúzásom. Annyiból áll, hogy egy gumi végű bot csakodja a vesének azt a részét ahol a kő található. Abszolút elviselhető, max kicsit kémyelmetlen, hogy 20 percig nem mozdulhatsz meg. A kő azonnal el is tűnt utána.
Ellenben ha bent marad és egyszer úgy helyezkedin, hogy elzárja a vesecsatornát na akkor aztán megnézheti magát, mert akkor nem opció lesz, hogy kezelteti e hanem a níníautó megy majd érte!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!