Miért mártírkodik anyám a nyaraláson ennyit?
Elmegyünk étterembe a legolcsóbb kaját választja de mindemhol azt eszi mertaz olcsó de undorodik tőle már.
A szállást közösen fizettük meg a szálláson ha főzünk azt is de éttermet mindenki magának. Én 2 gyerekemmel ő meg a párja akivel nem közös kasszán vannak. 2x voltunk étterembe. A 2. Alkalommal a párja kifizette az ő részét is de a vacsora végén mondta h meghívja. Mártírkodott ha ezt elöbb mondja nem azt eszi amit csak azért kérte mert az a legolcsóbb. 500fttal lett volna drágább amit pl én ettem husit. És még haza menetel elött egyyzer el akarunk menni. De már most sír h undora van attól amit kérbi fog. Mondom kérj mást kifizetem a különbezetet. De nem akarok tartozni akkor meg ezen mártírkodik. Nem is értem akkor miért akar jönni?
Nekem is fogy a költő pénzem és én 3 főre fizetek. Kb ugyanannyi pénzt hoztunk.
Nagyon idegesítő már h sajnáltatja magát. Strandra se jön le mert ott nem vesz fagyit drága pénzért. Sétálni se,se semmi.
Én ötletem volt a nyaralás. Ő meg apárja mobdták menjünk együtt. Én egyedül is eljöttem volna a 2 gyerekkel maximum kevesebb napra
Gondolom, nem most lett az anyukád ilyen, az elég meglepő lenne.
Ha tudod, hogy így viselkedik, legközelebb mondj nemet, menjenek ketten nyaralni. Viselje a párja a mártírkodását, ez már az ő dolga, neked elég a két gyereked.
Nem a pénzről van szó. Ki tudná fizetni, nem kerülne sokba. A szerepről van szó.
Valami okból ez belé ivódott - hiszen ahogyan te is mondtad, minimális extra költséggel járnának ezek a dolgok.
A strandra nem kimenni, mikor a szállás 20x forint a fagyi meg max 1x és nem is kötelező megvenni, teljességgel hülyeség, hiszen azért fizettétek gondolom a szállást, hogy strandolhassatok. Amit ő csinál, az pazarlás. Otthon is ülhetne a lakásban csak sokkalta olcsóbban.
Egy szóval anyukásnak pszichológusra van szüksége, hogy túltegye ezen magát és végre kicsit élvezze is az életét. Ha erre nem kapható, érdemes inkább kerülnpd őt, hiszen ezzel a magatartással a környezete életét is megkeseríti.
"Szólj neki, hogy ..."
"amit barátságtalanul közölnek, az csak ellenkezést vált ki."
Nem mondta, hogy barátságtalanul szóljon neki.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!