Mártírkodik, mit tegyek vele?
Anyám folyamatosan panaszkodkodik, hogy ez fáj, az fáj. Már lassan 1,5 éve hallgatom, hogy havonta 2-3 hetet menstruál és milyen erősen, mennyire fáj, stb. Ilyenkor egész nap (!!) ezt hallgatom, semmi mást nem mond.
Ha egy icipicit fáj valamije, egyből bevesz 4-5 fájdalomcsillapítót, majd 2 perc múlva mondja, hogy óó már nem is fáj.
Nagyon elegem van már, hogy ennyire buta.. Orvos meg azért nem megye, mert "nem akarja tudni, hogy mi a baja". De én ezt meg már nem bírom, hogy hazajövök suliból, semmi köszönés, csak hogy mennyire fáj, és utána egész hátralevő nap.. Ha meg nem sajnálom, akkor milyen sz@r vagyok.
És a legszebb: hogy neki mennyi mindent kell csinálnia, annyit kell takarítani, hogy csak na. De nyugodtan várhatna addig, amíg hazaérek a suliból és akkor megcsinálnám. De az neki nem jó. Most nehogymár reggel 6-kor kezdjek el porszívózni.
És ezt sem érti meg. Inkább megcsinálja és sajnáltatja magát utána.
És ha én kitakarítok valamit, az sose jó, és ő utána megcsinálja újra. Ha bári nem ragyog a fürdőszobában, akkor milyen rendetlen sz@r vagyok..
Szerintem anyukádnak mindenképpen orvoshoz kellene mennie,ha fáj annyira valamilye és a gyógyszer nem hat.Tehát biztosan nem a megfelelőt szedi.Próbál normálisan beszélni vele erről,mert az egészsége nem játék!
Tapasztalatból beszélek,hiszen a mi családunkban is vannak ilyen tipikus önjelölt gyógyítók: akkor döbbentek rá,hogy hoppá,amikor a műtőasztalhoz kötözték őket,mert életmentő műtétre volt szükség (rákos beteg).Ha korábban elment volna,ez kimaradhatott volna.
Vigyázz rá!!
Nem viheted orvoshoz, mert felnőtt ember, el tudja dönteni, mi kell neki.
Én a helyedben megmondanám, hogy vagy elmegy orvoshoz (akár el is kíséred, ha neki az segítség), vagy pedig ne nyavajogjon, mert nem tudsz rajta segíteni.
Meg még ilyet mond, hogy akkor megtudná, mi a baja.. Hát könyörgöm, kikezelik és ennyi, nem fog havonta 2-3 hetet menstruálni.
Amúgy már azért nem használnak neki a gyógyszerek, mert szerintem függő. Nagyon sok gyógyszert szed. Csodálom, hogy nem volt még gyomorproblémája a sok acetilszalicilsav miatt.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!