Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Anyós, após » Ez mennyire mondható bunkóságn...

Ez mennyire mondható bunkóságnak vagy éppen normálisnak az anyósomék részéről?

Figyelt kérdés

Meghívtuk őket egy egész hétvégére hozzánk, mert messze laknak és már régen látták a 8 hónapos unokájukat. Egész hétvégén főztem, minden étkezésre készültem, levest, főétel és desszert is készült, minden nap újakat főztem.

Ami bánt, hogy sem egy köszönöm, sem egy megjegyzés nem hagyta el a szájukat, csak egyszerűek felálltak az asztaltól evés után és semmi. Mennyire normális ez más családoknál vendégségben? Lehet, hogy csak én látom rosszul.

2023. jún. 14. 11:06
1 2 3
 11/22 anonim ***** válasza:
86%
Szerintem az alapvető, hogy vendégségben megköszönjük az ételt. Mi családban is megköszönjük annak, aki készítette. Egy pohár vizet is illik vendégségben megköszönni. Pár szó, nem kerül semmibe.
2023. jún. 14. 12:56
 12/22 anonim ***** válasza:
83%

Alapvető, hogy megköszönjük annak, aki elkészítette az ebédet.

Tanulság: többet nem kell oket meghívni

2023. jún. 14. 13:08
 13/22 anonim ***** válasza:
78%

Vannak ilyen "egyszerű" lények.

Gondolom egyebkent sem kedves, kifinomult lelkek.

Olyan kis prolik...

2023. jún. 14. 14:34
 14/22 anonim ***** válasza:
12%

Gondolom te sem lehetsz a kedves kis kreálmány...

Egyébként teljesen normális. Eszembe nem jutni megköszönni az ételt vagy elvárni az ilyesmit, nem egy idegennél vagyok. Ez elég kellemetlen szituáció lenne.

2023. jún. 14. 18:39
 15/22 anonim ***** válasza:
72%

14.

Miért fájok én neked?

2023. jún. 14. 20:17
 16/22 anonim ***** válasza:
94%
#14 szép példa vagy a neveletlenségre.
2023. jún. 14. 20:48
 17/22 anonim ***** válasza:
82%
Akár törlik, akár nem, én többet nem látnám őket vendégül. Innentől főzzön rájuk a férjem, ha annyira el akarja hívni a házba, de akkor én el is megyek.
2023. jún. 14. 22:45
 18/22 anonim ***** válasza:
94%
Erősen bunkóság.
2023. jún. 15. 00:48
 19/22 anonim ***** válasza:
95%

Én mindig megköszönöm, mert alap illem, és semmibe nem kerül.

Még azt is, ha a barátom ken nekem egy vajas kenyeret, pedig az igazán nem főzés :D

2023. jún. 15. 09:24
 20/22 anonim ***** válasza:
94%
Sajnálom, jó prolik az anyósodék. én többet nem hívnám meg őket. férjednek mondtad? ő mit szólt? Ő is ilyen proli, hogy nem köszöni meg az ételt, mint az anyja meg az apja?
2023. jún. 15. 11:31
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!