Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Szülő-gyermek kapcsolat » Anyám szerint nem mondhatok fel?

Anyám szerint nem mondhatok fel?

Figyelt kérdés

Már elegem van hogy levelezőn vagyok Egyetemen, mellette dolgozom, ez a 3. Munkahelyem egy év alatt.

De ezzel is vannak problémák.

Heti 6 nap munka néha, nincs ebédidő stb, sírnak a táppénzért meg ilyenek..

Az összes munkahelyet kb 1 nap alatt találtam..

Értékes munkaerőnek is gondolom magam, nem vagyok lusta.

Akármikor panaszkodom a munkahelyre, anyám leordit.

Állítása szerint megkell tartani a munkahelyet, ki kell bírni mert válság van drága minden stb stb

Hiába mondom neki hogy egy nap alatt találnék másikat..sok ismerősöm is van tudnék máshová menni.

Mi a gond azzal ha én nem akarok egy munkahelyen 2-3 hónapnál többet maradni??

Nekem a célom csak az egyetem elvégzése aztán azzal elhelyezkedni valami normális helyen..

2022. okt. 16. 18:55
1 2
 1/18 anonim ***** válasza:
100%
Akkor keress most másik munkahelyet, és mondj fel akkor, ha a következő hely biztos.
2022. okt. 16. 19:09
 2/18 anonim ***** válasza:
86%

Ha a kedves édesanyád nem a munkaadód, akivel határozott idejű munkaszerződést kötöttél, akkor ne is törődj vele. Mit tud csinálni?

Hozzáteszem, felmondani még így is tudnál.

Beszéld le biztosra az új helyet mielőtt felmondasz, aztán válts!

2022. okt. 16. 19:10
 3/18 anonim ***** válasza:
82%

"Mi a gond azzal ha én nem akarok egy munkahelyen 2-3 hónapnál többet maradni??"

Mondjuk ez elég rossz fényt vet rád, és egy idő után nehezebben fogsz munkát találni, mert nem fognak megbízhatónak gondolni.

Én biztos nem vennék fel senkit, aki párhavonta ugrál, mert tudnám, hogy mire betanítom, tőlem is elmegy.

2022. okt. 16. 19:15
 4/18 anonim ***** válasza:
86%
A felnőtt élet egyik velejárója, hogy egyedül dönts magadról. Anyádat nem kell beleavatni.
2022. okt. 16. 19:16
 5/18 anonim ***** válasza:
83%
Valts munkahelyet szo nelkul. Nem kell anyadnak tudnia rola.
2022. okt. 16. 19:16
 6/18 A kérdező kommentje:

Jó hát most mondjuk ez a munkahelyem a 3.

Az első 3 hónapot voltam, a következőnél 6 hónapot, most még ennél már több mint 3 hónapja vagyok.. nem akarom még amúgy itt hagyni csak néha szóba jön és akkor már elkezd ordibálni hogy ott ne merjem hagyni

2022. okt. 16. 19:18
 7/18 anonim ***** válasza:
89%

A felnőtt életben kitartásra is szükség van. A 2-3 havonkénti váltás azt jelenti, hogy amikor elmúlt számodra az újdonság varázsa, akkor dobbantasz. Egy idő után nem fognak felvenni sehova, ha folyton váltogatsz. Sokat foglalkoznak veled, ám pont mire betanítanak, hűlt helyed van.

De ha váltani akarsz, előbb legyen meg az új, akkor mondj fel a korábbi helyen.

2022. okt. 16. 19:18
 8/18 anonim ***** válasza:
95%
Tesóm egy időben hasonló sűrűséggel váltott munkahelyet, amíg levelezőn volt. Semmi hátránya nem volt abból, hogy volt futártól kezdve, vécés nénin keresztül, takarítón át, a recepciósig mindenféle random melója. Mondjuk neki nem kapcsolódik ezek közül semmi sem a diplomájához, szóval nem releváns szakmai tapasztalatok közti ugrálásról beszélünk.
2022. okt. 16. 19:27
 9/18 A kérdező kommentje:
Nekem sem kapcsolódik igazából egyik sem.. most is egy bolti eladó vagyok
2022. okt. 16. 19:41
 10/18 anonim ***** válasza:
76%
Volt már a héten. Valami új esetleg?
2022. okt. 16. 19:49
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!