Anyám szerint nem mondhatok fel?
Már elegem van hogy levelezőn vagyok Egyetemen, mellette dolgozom, ez a 3. Munkahelyem egy év alatt.
De ezzel is vannak problémák.
Heti 6 nap munka néha, nincs ebédidő stb, sírnak a táppénzért meg ilyenek..
Az összes munkahelyet kb 1 nap alatt találtam..
Értékes munkaerőnek is gondolom magam, nem vagyok lusta.
Akármikor panaszkodom a munkahelyre, anyám leordit.
Állítása szerint megkell tartani a munkahelyet, ki kell bírni mert válság van drága minden stb stb
Hiába mondom neki hogy egy nap alatt találnék másikat..sok ismerősöm is van tudnék máshová menni.
Mi a gond azzal ha én nem akarok egy munkahelyen 2-3 hónapnál többet maradni??
Nekem a célom csak az egyetem elvégzése aztán azzal elhelyezkedni valami normális helyen..
Ha a kedves édesanyád nem a munkaadód, akivel határozott idejű munkaszerződést kötöttél, akkor ne is törődj vele. Mit tud csinálni?
Hozzáteszem, felmondani még így is tudnál.
Beszéld le biztosra az új helyet mielőtt felmondasz, aztán válts!
"Mi a gond azzal ha én nem akarok egy munkahelyen 2-3 hónapnál többet maradni??"
Mondjuk ez elég rossz fényt vet rád, és egy idő után nehezebben fogsz munkát találni, mert nem fognak megbízhatónak gondolni.
Én biztos nem vennék fel senkit, aki párhavonta ugrál, mert tudnám, hogy mire betanítom, tőlem is elmegy.
Jó hát most mondjuk ez a munkahelyem a 3.
Az első 3 hónapot voltam, a következőnél 6 hónapot, most még ennél már több mint 3 hónapja vagyok.. nem akarom még amúgy itt hagyni csak néha szóba jön és akkor már elkezd ordibálni hogy ott ne merjem hagyni
A felnőtt életben kitartásra is szükség van. A 2-3 havonkénti váltás azt jelenti, hogy amikor elmúlt számodra az újdonság varázsa, akkor dobbantasz. Egy idő után nem fognak felvenni sehova, ha folyton váltogatsz. Sokat foglalkoznak veled, ám pont mire betanítanak, hűlt helyed van.
De ha váltani akarsz, előbb legyen meg az új, akkor mondj fel a korábbi helyen.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!