Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Szülő-gyermek kapcsolat » Anyám szerint nem mondhatok fel?

Anyám szerint nem mondhatok fel?

Figyelt kérdés

Már elegem van hogy levelezőn vagyok Egyetemen, mellette dolgozom, ez a 3. Munkahelyem egy év alatt.

De ezzel is vannak problémák.

Heti 6 nap munka néha, nincs ebédidő stb, sírnak a táppénzért meg ilyenek..

Az összes munkahelyet kb 1 nap alatt találtam..

Értékes munkaerőnek is gondolom magam, nem vagyok lusta.

Akármikor panaszkodom a munkahelyre, anyám leordit.

Állítása szerint megkell tartani a munkahelyet, ki kell bírni mert válság van drága minden stb stb

Hiába mondom neki hogy egy nap alatt találnék másikat..sok ismerősöm is van tudnék máshová menni.

Mi a gond azzal ha én nem akarok egy munkahelyen 2-3 hónapnál többet maradni??

Nekem a célom csak az egyetem elvégzése aztán azzal elhelyezkedni valami normális helyen..

2022. okt. 16. 18:55
1 2
 11/18 anonim ***** válasza:
74%

Normal esetben ezt felnott emberek ugy csinaljak, hogy elobb keresnek uj munkahelyet, aztan felmondanak, letoltik a felmondasit es lepnek.

Halal felesleges anyucival megbeszelni.

De gondolom otthon elsz es ket munkahely kozott o tart el, ezert akarod neki minden aron elmondani? Mert amugy ha nem ez van, akkor nem kell beszelni rola, eleg, ha utolag tudja meg, amikor mar az uj helyen vagy.

2022. okt. 16. 19:55
 12/18 anonim ***** válasza:
0%
Ha finom a vacsora ami az asztalra kerül, akkor ne vitatkozz anyukáddal.
2022. okt. 16. 20:22
 13/18 anonim ***** válasza:
49%
Kezdj önálló saját, független életet.
2022. okt. 16. 20:54
 14/18 A kérdező kommentje:

Ez amúgy honnan jött hogy én úgy váltottam hogy nem tudtam előre a következőt??

A második helyre úgy mentem hogy még megvolt az előző munkahelyem.

Ahová most kerültem itt felmondtam mert akartam nyáron magamnak egy két hetes pihenést, aztán szóltam egy havernak és már másnap kezdtem is az új helyemen.

Van fedél a fejem felett az igaz, de anyám azért túlzásba sem viszi az eltartást.( Nem is várnám el)

A kérdésem csak az volt hogy ez most lenézendő dolog hogy nem akarok fiatalon egy munkahelyen sokáig rohadni ha nem szeretem??

2022. okt. 16. 22:07
 15/18 anonim ***** válasza:
18%

Miért kéne tudnia róla? Megvan az új hely, felmondasz, kész.

Attól fél egyébként, hogy nincs kitartásod - mert ezek alapján nincs -, és a felnőtt életben nem tolerálják a 4-5 havonkénti felmondást.

2022. okt. 17. 07:45
 16/18 anonim ***** válasza:
74%

Akik itt a kitartásról magyaráznak... A kérdező az egyetemi végzettségével, szakmájával szeretne majd elhelyezkedni olyan helyen, amit szeret. Addig miért ne kóstolgatna bele bármibe? Sok helyen az elején megy a mézesmadzag, aztán meg kiderül, hogy szinte csak csicskának vették fel, mert arról nincs papírja. Van egy alap önbizalma, értékesnek gondolja magát. Most eladó, de lehet azt mondják neki mindennap, hogy sikálja a padlót, az eladást, emberekkel foglalkozást kevés ideje van bizonyítani. Én sem maradnék ilyen helyen.

Az utamat én is bőven 30 felett találtam meg, pedig szakmám is van, de nem igazán szeretem. Közvetve kapcsolódik csak ahhoz, amit most csinálok. Azelőtt én is voltam eladó, magánháztakarító, éttermi dolgozó, felszolgáló-pultos. Örülök neki, hogy volt több területre rálátásom, sokféle vezetőtípust megismertem, a dolgozótípusokról nem is beszélve. Teljesen mindegy már a mai világban, ahol nem a papírodhoz mérten kapod a fizetést, hogy kitartó vagy-e. A dolgozó tartson ki, persze, jó lenne, de a főnök meg motiválhatná a dolgozót.

2022. okt. 17. 09:31
 17/18 anonim ***** válasza:
43%
A kedves anyukát meg ki kéne rakni otthonról ha ennyire megpróbálja lekorlátozni a fiát. Pár nap egy szállón csodákat tenne.
2022. okt. 17. 09:36
 18/18 anonim ***** válasza:
61%
16. mintha az én életemet írtad volna le.. én is több diákmunkában dolgoztam, diplomákat szereztem és elhelyezkedtem.. aztán pár szar munkahely után koppantam, hogy ez nem az én utam.. szakmát váltottam. Ráadásul megtaláltam azt, amit szeretek csinálni, én is 30 fölött vagyok már.
2022. okt. 21. 00:20
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!