Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Anyós, após » Hogy mondhatott ilyet?

Hogy mondhatott ilyet?

Figyelt kérdés

Egy hete hoztuk haza a picit a kórházból. Férjem szüleinél megálltunk, mert kaptunk ebédet. Lehúztuk az ablakot, így megnézték. Pár nappal később apukám hozott pár dolgot. De a férjem lement, és a mobilján mutatott neki kèpeket. Még nem akarjuk, hogy felmászkáljanak hozzá. Utána anyósom felhívott minden rendben van-e. Apukám ugye nem látta, ugye nem engedtük fel? Reméli hogy nem. Mondtam neki, hogy nem. Erre ő, jól van akkor megnyugodtam, megharagudtam volna.

Állam leesett, hogy gondolhat ilyet? Es pláne mondhat?

2020. máj. 7. 08:16
1 2
 1/18 anonim ***** válasza:
44%

Unoka nagy öröm.

Védeni kell a picit ezért mondta. Te hozzá érhetsz a gyerekhez, babusgathatod,de gondold már el nekik ez milyen rossz.

Lehet azért is mondta ha ő per pill nem mehet be akkor apukád se.

2020. máj. 7. 08:35
 2/18 A kérdező kommentje:

Voltak korábban más durva megjegyzesei is.

Tegnap felhívott. Vmelyik éjszaka a pici nem aludt. Erre ő, biztos rosszakat eszek, biztos éhes, biztos nincs tejem stb. Ő utána olvasott. Hívjam fel a védőnőt stb... nem az aggódast éreztem a hangján, mikor örült annak, hogy apukám nem jött fel... egyébként sincs hozzá köze.

2020. máj. 7. 08:50
 3/18 A kérdező kommentje:
Amúgy ők már látták a kocsiban. Közelről. Szóval ezért sem értem.
2020. máj. 7. 08:52
 4/18 anonim ***** válasza:
90%

Nekem sem tetszett volna, ha ilyet mond, de nyilván ott kell ezt egyből rendezni. Most hagytad, legközelebb is lesz hasonló, aztán rágódni fogsz azon is. Ő már látta. Mi az, hogy megharagszik? Mi az, hogy UGYE nem látta az ugyanolyan nagyszülője? Azért van zavar a mama fejében. Vissza kéne vennie sürgősen.

Nem azzal van a bajom, hogy apukád nem ment fel, mert tök érthető. Hanem, hogy anyósod megengedi magának ezt a számonkérést, meg így beleszól. Azért nemár.

2020. máj. 7. 08:52
 5/18 anonim ***** válasza:
88%
Mellesleg szült ő is, meg azért itt is páran. Aztán nagyon könnyen elfelejti az ember lánya, hogy a szülés után a hormonok milyen szélsőséges érzelmi állapotba tudják sodorni a friss anyukát. És akkor főleg nem kéne még pluszban bziskodni vele.
2020. máj. 7. 08:54
 6/18 anonim ***** válasza:
92%

"Állam leesett, hogy gondolhat ilyet? Es pláne mondhat?"

Fogod magad es megkerdezed anyósodat: Anyuka, hogy tetszett ezt gondolni?

Probléma megoldva.

2020. máj. 7. 08:57
 7/18 A kérdező kommentje:

"Ő már látta, jaa kocsiból kb mint apád telefonon... Fényképezd le a gyereket és menj jó messze egy hétre, érdekelne mennyire bírod."

Azert a kettő nem ugyanaz. És én vagyok az anyja, nem a nagyszülö. Nekem is vannak szüleim akik szeretnék látni és nem csak képen.

2020. máj. 7. 09:02
 8/18 anonim ***** válasza:
25%
Most komolyan nem értem mi a problémád. Felhívhattad volna apádat megmutatni neki a gyereket. Vagy épp elautozhatnatok hozzájuk is megmutatni. A te döntésed.
2020. máj. 7. 09:11
 9/18 anonim ***** válasza:
74%
Ne oltogassátok már itt a Kérdezőt. 1 hete szült, a hormonháztartás meg van még zavarodva. Majd ha rendbe jön, akkor tisztázd ezeket a dolgokat anyósoddal. Lehet 1-2 hét múlva nem is így fogod már gondolni, de ha továbbra is zavar, még idejében rakj helyre mindent/mindenkit.
2020. máj. 7. 09:23
 10/18 anonim ***** válasza:
76%

Azt akkor mi van, ha az unokája..?? Attól még a világon SEMMI köze ahhoz, hogy ki látogatja meg, mikor látogatja meg, hogyan nevelik, mivel etetik stb stb. Nem az ő dolga, ilyen egyszerű.

Kérdező amúgy tényleg tojd le, ilyenen ne problémázz és magadnak is megspórolod a fejfájást. Nyilván a te szüleid is ugyanolyan nagyszülők és semmi köze anyósnak, ha apud felmegy hozzátok..

Persze ha a többedik ilyen "kedves" beszólása, akkor azért leállítanám finoman, hogy vegye észre magát.

2020. máj. 7. 09:40
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!