Más anyukája is csinál ilyet?
Figyelt kérdés
Sziasztok na szóval sosem volt jellemző anyukámra,hogy meztelenül lenne,mindig volt rajta bugyi és melltartó legalább.Most viszont kb 10perce jött ki a fürdőszobából teljesen csupaszon:O
Más anyukája is csinál ilyet?Teljesen meglepett ezzel.
2017. dec. 14. 23:29
1/8 anonim válasza:
Xdd lehet nem vitt magaval semmit amit felvehetett volna xdd az enyem nem szokott ilyeneket tenni xdd de az egyik baratnome igen xdd
2/8 anonim válasza:
Simán bejárkálok hozzá kezetmosni ha épp fürdik. Én nem értem mit kell szégyenlősködni, főleg ha lány vagy. Nincs semmilyen újdonság a másikon. xD
3/8 anonim válasza:
Az én anyám állandóan meztelenkedik fürdés előtt/után.
Engem zavar, mert nem vagyok kíváncsi rá..
4/8 anonim válasza:
Engem nem zavart az sosem, az sem, mikor apám rohan át a nappalin egy szál semmiben, mert elfelejtette bevinni a boxert.
Én szégyenlősebb vagyok, de a párom előtt meg simán flangálok minden nélkül.
5/8 anonim válasza:
Még soha nem gomdolkoztam ezen..
6/8 A kérdező kommentje:
14 éves fiú vagyok,és meglepő volt csupaszon látni.Na és,ha én is elfelejteném bevinni magammal a cuccom,vajon ő mit szólna hozzá,ha én is csupaszon jonnék ki?
2017. dec. 15. 10:40
7/8 anonim válasza:
Valószínúleg semmit nem szólna. Nem olyan régen még naponta többször látott pucér fenékkel :-D
8/8 anonim válasza:
Vajon mit szolna, amikor par eve meg o torolte ki napjaban tobbszor a szaros segged. Sot, a puncijabol jottel ki! Teljesen meztelenul! Hu!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!