Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Anyós, após » Hogy mondhatott ilyet?

Hogy mondhatott ilyet?

Figyelt kérdés

Egy hete hoztuk haza a picit a kórházból. Férjem szüleinél megálltunk, mert kaptunk ebédet. Lehúztuk az ablakot, így megnézték. Pár nappal később apukám hozott pár dolgot. De a férjem lement, és a mobilján mutatott neki kèpeket. Még nem akarjuk, hogy felmászkáljanak hozzá. Utána anyósom felhívott minden rendben van-e. Apukám ugye nem látta, ugye nem engedtük fel? Reméli hogy nem. Mondtam neki, hogy nem. Erre ő, jól van akkor megnyugodtam, megharagudtam volna.

Állam leesett, hogy gondolhat ilyet? Es pláne mondhat?

2020. máj. 7. 08:16
1 2
 11/18 anonim ***** válasza:
78%

Megint egy irányítás/kontroll mániás idióta.

Kérdező, a hormonhaztartásodtól függetlenül is nyílvánvaló, hogy a vénasszony mindent területet uralni akar, baba, szüleid, szoptatás.

Le kell állítani!

2020. máj. 7. 10:25
 12/18 anonim ***** válasza:
75%

Egyszerű versengés.

A kisfiam 3 hetes, nálunk is folyton ez megy. A nagymamámmal együtt lakunk, ha beszél telefonon valakivel mindig el dicsekszik hogy Ő bezzeg láthatja, mások meg nem. A szüleim nem élnek együtt, apukám 15 km-re, anyum 180 km-re lakik. Anyum is féltékeny ha mondjuk mondom hogy apa látta az autóból.

Nyilván mindenki szeretné látni, és nem szeretné ha más több időt töltene a kicsivel mint amennyit Ő.

2020. máj. 7. 10:41
 13/18 anonim ***** válasza:
40%
Nagyobb gáz, hogy képes voltál nem megmutatni apádnak a gyereket, mint amit anyósod mondott...
2020. máj. 7. 10:48
 14/18 A kérdező kommentje:

15!

Hogy mutattam volna meg? Elmagyaráznád? Egy hetes még csak! 4ik emeleten lakunk! Apukám nehezen lépcsőzik. Ráadásul sietett is. A pici éppen aludt. Mit gondolsz? Kirángatom a kiságyból és kézben leviszem? Neked van gyereked? Szültél már?

2020. máj. 7. 11:20
 15/18 anonim ***** válasza:
92%

Szia! Nekem is most van kisbabám.

Nálunk is próbálkoztak egy csomó mindenbe beleszólni. Elküldtem mindenkit a büdös francba.

Anyósodnak semmi köze ahhoz, hogy te kit engedsz a baba közelébe, hogy te mikor és hogyan szoptatsz és hogy a baba mikor alszik és mikor van ébren.

Idejében tegyél rendet, mert előbb utóbb megeteti, amikor te nem látod.

2020. máj. 7. 11:30
 16/18 anonim ***** válasza:
73%
Hát a vírus miatt nekünk is ilyesmi lesz lehet. Anyukám itt lesz, és mivel apukám hozza majd el kocsival vidékről, ő is meg fogja kukkantani picit. De ennyi. Mások az első hetekben max videón fogják látni, mert járvány is van, plusz az immunrendszere még fejletlen lesz. Aki megharagszik, az így járt. Anyukám is úgy jön, hogy akkor hetekre itt is marad, és kintre nrm megy. Férjem home officeban ledz. Szóval karanténba vonul a család, de a pici érdeke a legfontosabb
2020. máj. 7. 14:03
 17/18 A kérdező kommentje:

17

Nagyot tévedsz, nem jelentettem senkiét!

Te meg foglalkozz a saját dolgoddal.

2020. máj. 7. 16:10
 18/18 anonim ***** válasza:
75%

16-os! Férjed otthon lesz, minek még oda anyád? Férjeddel ketten nem tudtok ellátni egy babát? :D

Kérdező, a legközelebbi beszólásnál ne maradj csendben, mert azzal anyósnak azt az üzenetet küldöd, hogy úgy jó, ahogy mondja, nyugodtan mondjon legközelebb is mert eddig jó volt.

Állítsd le a francba, hát mit képzel?

2020. máj. 11. 08:05
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!