Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Anyós, após » ScrumMaster tanfolyam elvégzés...

ScrumMaster tanfolyam elvégzése után valóban lehet 1 millió felett keresni?Anyósom nagyon erőlteti,hogy végezzem el,mert hogy remekül lehet vele keresni..

Figyelt kérdés
Nem tudom,hogy való igaz-e,hogy évek múlva kereshetnék vele egy millió fölött, vagy ez csak olyan "beetetés". Erőltetni akarja az érettségit,és ezt a tanfolyamot is.Holott van egy szakmám,és dolgozom is. 30 évesen nem szeretnék már tanfolyamot végezni.Aktív,kereső nő vagyok. Hogy mondjam meg neki,hogy még tanács szinten se avatkozzon bele ebbe,hogy ne sértsem/bántsam meg.
2023. jún. 8. 09:21
1 2 3 4
 31/35 anonim ***** válasza:
79%

#30: mi a baj a kérdéssel?

Mondjuk ha az életben is így reagálsz, akkor értem, hogy miért nem tudod ezt az anyóssal megbeszélni.

2023. jún. 8. 17:01
 32/35 anonim ***** válasza:
82%
Hja, hogy nem az anyósod, csak az éppen aktuális pasid anyja, és mellesleg náluk laksz...
2023. jún. 8. 17:44
 33/35 A kérdező kommentje:
Nem igazán lakom velük. A páromnak van külön háza.
2023. jún. 8. 18:27
 34/35 anonim ***** válasza:
71%
Mondjuk nekem már az bromi szégyen lenne, ha érettségit sem tennék le :D
2023. jún. 9. 09:49
 35/35 anonim ***** válasza:
100%
Anyósod egy felszínes balf*sz. Egy normális anyának az számít hogy a gyereke boldog legyen a párjával, nem a végzettsége. Igenis állj a sarkadra és mondd meg neki, hogy ha a fiának jó vagy így akkor jó vagy (és szemmel láthatóan ez a helyzet különben nem lennének együtt), neki az ég világon semmi köze hozzá, és nem tartozol semmivel annak a családnak. Se végzettséggel, se azzal, hogy az egója rajtad élvezkedjen, hogy "a fiamnak CEO barátnője van, mekkora faszagyerek vagyok hogy ilyen tökös gyereket neveltem". Mert úgyis erre megy ki, mi másért érdekelné. És ha terveztek gyereket, jobb ha tartjátok a tisztes távolságot, mielőtt a kedves mama elkezdi belé is táplálni hogy ha nem orvos vagy ügyvéd lesz akkor szégyent hoz a családra.
2023. jún. 9. 10:30
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!