Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Anyós, após » ScrumMaster tanfolyam elvégzés...

ScrumMaster tanfolyam elvégzése után valóban lehet 1 millió felett keresni?Anyósom nagyon erőlteti,hogy végezzem el,mert hogy remekül lehet vele keresni..

Figyelt kérdés
Nem tudom,hogy való igaz-e,hogy évek múlva kereshetnék vele egy millió fölött, vagy ez csak olyan "beetetés". Erőltetni akarja az érettségit,és ezt a tanfolyamot is.Holott van egy szakmám,és dolgozom is. 30 évesen nem szeretnék már tanfolyamot végezni.Aktív,kereső nő vagyok. Hogy mondjam meg neki,hogy még tanács szinten se avatkozzon bele ebbe,hogy ne sértsem/bántsam meg.
2023. jún. 8. 09:21
1 2 3 4
 1/35 anonim ***** válasza:
92%
Nem is biztos hogy neked való. Ehhez olyan ember kell aki karizmatikus, és meggyőző személyiség, jól tud kommunikálni, nem elég egy tanfolyam.
2023. jún. 8. 09:25
 2/35 anonim ***** válasza:
100%
Igaza van, baromi jól lehet vele keresni, de ahhoz pengének kell lenni. Ha viszont érettségid sincs, akkor nehezen hozod össze azt a tudást, ami ehhez kell.
2023. jún. 8. 09:26
 3/35 A kérdező kommentje:
Pontosan.Ezt mondtam neki én is. Magam érzem,hogy nekem ez nem menne, de ő azt mondta,hogy ilyen jó vezető lennék a csillagjegyem szerint,meg olyan...Nekem ezzel elegem is lett az egészből.Felnőtt nő vagyok,el tudom dönteni,mit akarok.
2023. jún. 8. 09:27
 4/35 A kérdező kommentje:
Előbb az érettségit akarja letetetni velem. Én viszont nem akarom,mert van egy szakmám, van egy boltvezetőim is. Én ebben szeretek dolgozni.
2023. jún. 8. 09:27
 5/35 anonim ***** válasza:
100%
Nehezen tudom elképzelni. Ha nincs meg a területre vonatkozó háttérismereted, akkor hiteltelen az, amit képviselni próbálsz.
2023. jún. 8. 09:29
 6/35 A kérdező kommentje:
Ráadásul hozzáteszem,nem érdekel az ilyesmi. Ennek ellenére erőlteti..De ha szép szóval nem hagyja abba, akkor tudok vele durva is lenni.Csak ezt eddig próbáltam elkerülni.
2023. jún. 8. 09:30
 7/35 anonim ***** válasza:
76%
Mond el neki, hogy ha most engednél a nyomásnak, akkor elveszítenéd az integritásodat, ami a legfontosabb személyiségjellemzője egy scrum masternek.
2023. jún. 8. 09:34
 8/35 anonim ***** válasza:
100%
akkora kamu mint a ház..
2023. jún. 8. 09:46
 9/35 anonim ***** válasza:
100%
Nekem anyós kitalálta, hogy legyek körzeti ápolónő, mert az egyik szomszédjának az a menye és kap húst, tojást, tyúkot, pénzt. :D
2023. jún. 8. 09:49
 10/35 A kérdező kommentje:
Na hát ez az..de milyen jogon avatkozik bele egy anyós egy felnőtt nő életébe?
2023. jún. 8. 09:52
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!