Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Anyós, após » ScrumMaster tanfolyam elvégzés...

ScrumMaster tanfolyam elvégzése után valóban lehet 1 millió felett keresni?Anyósom nagyon erőlteti,hogy végezzem el,mert hogy remekül lehet vele keresni..

Figyelt kérdés
Nem tudom,hogy való igaz-e,hogy évek múlva kereshetnék vele egy millió fölött, vagy ez csak olyan "beetetés". Erőltetni akarja az érettségit,és ezt a tanfolyamot is.Holott van egy szakmám,és dolgozom is. 30 évesen nem szeretnék már tanfolyamot végezni.Aktív,kereső nő vagyok. Hogy mondjam meg neki,hogy még tanács szinten se avatkozzon bele ebbe,hogy ne sértsem/bántsam meg.
2023. jún. 8. 09:21
1 2 3 4
 11/35 anonim ***** válasza:
67%
Kamu. Érettségi nélkül nem lehet boltvezetőid. Tudom, mert nekem van.
2023. jún. 8. 09:53
 12/35 A kérdező kommentje:
2013-ban tettem le. Hogy ne lehetne,amikor Kereskedelmi szakképzőbe jártam?!Vagy a bizonyítványomra is kíváncsi vagy?
2023. jún. 8. 09:55
 13/35 A kérdező kommentje:
Okj-s bizonyítványról hallottál már?
2023. jún. 8. 09:56
 14/35 anonim ***** válasza:
100%
Az ilyeneket annyira imádom. Végezzük el mert sok pénz, az hogy képes-e csinálni az ember, megvannak-e hozzá a képességei már senkit nem érdekel. Anyám műszaki menedzser szakra járt és ott is volt egy lány, aki egy telefonhívást se tudott volna lebonyolítani, de ő menedzser lesz mert az mennyi sok lóvé. Át is ment másik szakra végül. Anyósod a legnagyobb jóindulattal is tudatlan, és akkor nagyon diplomatikus voltam. Mondd meg neki erélyesen hogy hagyjon békén, mást nem tudsz tenni. Vannak ilyen tudálékos, "majd én jobban tudom neked mi a jó" emberek, jobb ezt csírájában elfojtani.
2023. jún. 8. 10:09
 15/35 anonim ***** válasza:
73%

Gyerekek, nézzetek csak ide! Itt egy nő, érettségi nélkül, és jobb helyesírással, pontosabban fogalmazva ír, mint sokan diplomával!

Nem a papír számít, de ha letennéd az érettségit, lehet, hogy érdemes lenne kereskedelmi területen további végzettségeket (ami már érettségihez kötött) szerezni, és megnyílna előtted az út előre! Elég értelmes vagy hozzá, és nem is anyósod álmait kéne megvalósítanod!

2023. jún. 8. 10:20
 16/35 anonim ***** válasza:
33%
12# Én 2012-ben tettem le okj rendszerben, kellett az érettségi. Mondjuk nekem diplomám is volt. Nem boltvezetőid van neked, talán inkább targoncavezetőid.
2023. jún. 8. 11:04
 17/35 A kérdező kommentje:
Hát jó,ha kötözködni akarsz, rád hagyom.
2023. jún. 8. 11:49
 18/35 anonim ***** válasza:
100%
el lehet végezni, de tapasztalat nélkül esélyed sincs hogy felvegyenek
2023. jún. 8. 12:11
 19/35 anonim ***** válasza:
100%
Az érettségi nem lenne rossz ötlet egyébként, az sok mindenhez jól jöhet még. Van olyan kolleganőm, aki közel 50 évesen ült vissza estire, mert ha meglenne neki, magasabb fizut kapna. Ez is lehet szempont pl. Vagy akár tényleg szakmán belüli előrehaladáshoz is jól jöhet később.
2023. jún. 8. 12:12
 20/35 anonim ***** válasza:
100%
Engem qz érdekelne, miért neked ajanlgatja, miért nem a fiának? A férjed mivel foglalkozik?
2023. jún. 8. 13:18
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!