Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Anyós, após » ScrumMaster tanfolyam elvégzés...

ScrumMaster tanfolyam elvégzése után valóban lehet 1 millió felett keresni?Anyósom nagyon erőlteti,hogy végezzem el,mert hogy remekül lehet vele keresni..

Figyelt kérdés
Nem tudom,hogy való igaz-e,hogy évek múlva kereshetnék vele egy millió fölött, vagy ez csak olyan "beetetés". Erőltetni akarja az érettségit,és ezt a tanfolyamot is.Holott van egy szakmám,és dolgozom is. 30 évesen nem szeretnék már tanfolyamot végezni.Aktív,kereső nő vagyok. Hogy mondjam meg neki,hogy még tanács szinten se avatkozzon bele ebbe,hogy ne sértsem/bántsam meg.
2023. jún. 8. 09:21
1 2 3 4
 21/35 anonim ***** válasza:
100%
Fodrászattal vagy kozmetikaval is lehet millió fölött keresni ha ügyes vagy. Mindennel lehet, ha okosan csinálod és kiemelkedő vagy valamilyen téren
2023. jún. 8. 13:28
 22/35 anonim ***** válasza:
100%

16.

Nem érted, hogy ő "szakmunkásként" tanulta?

2023. jún. 8. 13:31
 23/35 anonim ***** válasza:
23%
Miért szeretsz boltvezetokent dolgozni?
2023. jún. 8. 13:36
 24/35 anonim ***** válasza:
70%
Ha boltvezető vagy, én azt mondanám, hogy jó pap holtig tanul, bajom nem lesz, ha az anyós fizeti, elvégzem. Aztán lehet, hogy akár csak valami apróság rádragad, amit boltvezetőként is tudsz hasznosítani.
2023. jún. 8. 13:41
 25/35 A kérdező kommentje:
Nem vagyok boltvezető!Sima eladóként dolgozom,csak van OKJ-s bizonyítványom, hogy boltvezetői tanfolyamot is elvégeztem.
2023. jún. 8. 16:14
 26/35 A kérdező kommentje:
Azért nekem ajánlgatja, mert böki a szemét "hogy kilógok a sorból".Az ő családjukban mindenki egyetemista,meg főiskolás. Nagymama tanítónő volt, nagypapa meg szívsebész. A kisebbik fiúk meg egy sima kis eladót választott. Az anyós próbál abba az irányba terelni,hogy nőjek fel hozzájuk,mert alacsonyabb végzettséggel szerintem szégyenkezne miattam. Biztos vagyok benne,hogy ez van benne legbelül,mert amióta ide jöttem a fiával együtt lakni,azóta ez megy, csak akkor nem meri mondani,amikor a pasim is ott van. Tegnap is suttyomban hozta fel,hogy a barátom 4 napig nincs itthon.
2023. jún. 8. 16:17
 27/35 anonim ***** válasza:
73%
Kamu marketing az egész.
2023. jún. 8. 16:36
 28/35 anonim ***** válasza:
80%
#26: akkor az anyósod hülye. Sokkal reálisabb elvárás lenne csak az érttségi, ami egyébként érthető is abból a zempontból, hogy jobb példát jelent majd a gyerekeknek.
2023. jún. 8. 16:43
 29/35 anonim ***** válasza:
55%

"amióta ide jöttem a fiával együtt lakni,azóta ez megy"

. Tehát anyóséknál laksz 30 évesen?

2023. jún. 8. 16:44
 30/35 A kérdező kommentje:
Jajj egek Ura! Jó hagyjuk az egész kérdést.
2023. jún. 8. 16:45
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!