Átverem a szüleimet?
Figyelt kérdés
Szeretném, ha befizetnének egy tanfolyamra, és szerintem sikerülni is fog rávenni őket. Csak azt nem mondtam nekik, hogy azért szeretném ezt, hogy utána a munkával minél hamarabb el tudjak költözni, amit ők nem szeretnének. Természetes az, hogy a gyerekek egy idő után kirepülnek, csak ők túlféltenek. Ez így óriási bunkóság tőlem? Vagy nem baj, ha ezt a részletet nem mondom el? Végülis tudják, hogy el akarok költözni, csak nincs pénzem. Ez a tanfolyam pedig munkához kell, amivel pénzt csinálok és utána el tudok költözni. Végülis csak össze tudják rakni.2021. szept. 1. 19:18
1/19 anonim válasza:
Ne tedd,hogy átvered õket. Mindent mondj el nekik õszintén.
2/19 anonim válasza:
Szerintem ez nem átverés, és egyébként is, előbb-utóbb el fogsz költözni.
3/19 anonim válasza:
Ha rossz miatta a lelkiismereted, akkor átverés. Ha nem lenne rossz a lelkiismereted, akkor nem tetted volna fel a kérdést... Tehát igen, átverés. Mondd el nekik a terveidet, hadd szokjanak hozzá a gondolathoz. Miért lenne az jó neked, ha egyik napról a másikra lépnél le?
4/19 anonim válasza:
Amikor megtudta anyukád, hogy terhes, már akkor tisztában voltak azzal, hogy előbb utóbb felnő és kirepül az a kisbaba. Ez egyáltalán nem átverés. Nem kell elmondani nekik szerintem.
6/19 anonim válasza:
Szerinten sem átverés, az természetes hogy nem akarsz örökre velük lakni.
7/19 anonim válasza:
Ebben az esetben a cél szentesíti az eszközt.
Nem oké tőlük hogy magukhoz akarnak láncolni,
Esetleg ha gondolod utána visszafizetheted nekik a tanfolyam árát és akkor kvittek vagytok.
9/19 anonim válasza:
Én nekem még nagyon kicsik a gyerekeim de én mindenképpen támogatni szeretném őket abban, hogy olyan piacképes végzettségük legyen, amivel önállóan is tudnak gondoskodni majd magukról és a jövendőbeli családjuktól.
Szerintem ha valaki nem ezt szeretné szülőként, akkor az vessen magára.
Ez kimondás nélkül is nyilvánvalónak kellene, hogy legyen nekik így nem átverés.
10/19 anonim válasza:
nem atverés de ettöl független lehet teljesen tiszta lapokkal is jatszani.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!