Anyósom a megkérdezésünk nélkül bevállalta a lánya gyerekeit a nyárra. Ilyenkor mit tehetünk?
Figyelt kérdés
Együtt lakunk férjem, 3 gyermekünk, én és anyósom. Így sem túl sok helyünk van, erre még a lànya 2 gyerekét is bevállalta egész nyárra. Nagyon feldühít, hogy annyira nem vesz minket figyelembe, hogy megkérdezze, mit szólnánk hozzá. A lánya kimegy külföldre dolgozni kicsivel több mint 2 hónapra. Anyós elintézte annyival, hogy ha zavar, szóljunk a gyámügynek és számoljunk el utána mi a lelkiismeretünkkel.2023. máj. 30. 17:48
61/68 anonim válasza:
Rengeteg jó tanácsot kaptál, amiket nyilván nem fogsz megfogadni.
Én kivennék 1 hét szabadságot (azon a héten amikor jönnének a gyerekek) és már az ajtónyitáskor mondanám, hogy "Julikám, vidd a kölkeidet oda ahova akarod, mert az én házamban biztos nem fognak dekkolni!".
Ha pedig a tudtom nélkül megjelennek a házamban, akkor azonnal hívnám a gyámügyet.
62/68 anonim válasza:
Na kérdező, mi a helyzet? Kipateroltad már anyóst?
63/68 anonim válasza:
62-es: azta a francot, a kérdező is csak egy málészájú hülye, pont, mint a férje... Amivel semmi baj nem lenne, ha már nem fialt volna le, vagy 3x. Mert aki ennyire áll ki a gyerekeiért, az nem teljesítmény, az állat is tud szülni, csak az legalább ki is áll a gyerekeiért-ha mást nem, addig, amíg kicsik-, amire ez a szájtáti páros úgy nem képes, ahogy van...
64/68 anonim válasza:
Mit mond anyós arra, hogy ö költözzön a gyerekekhez?
65/68 anonim válasza:
Ezt én sem értem utolsó, hogy ez miért nem megoldás. Bár van tippem, gondolom egy koszos putri lehet, ha anyós nem akar odamenni. Szóval ebből a történetből még hiányzik valami.
66/68 anonim válasza:
Ha anyós költözne a gyerekekhez akkor neki kellene ellátni őket. Így meg a kérdező nyakába lesz varrva a főzés (úgyis főzöl magatokra nem mindegy?) a mosás meg kb minden
67/68 anonim válasza:
#66, azt még tán megcsinálná a mama - főzés, mosás -, na de a kaja és a rezsi..? Azt ki fizeti? Ha anyósnak alig van nyugdíja..?
68/68 anonim válasza:
Olcsóbb és egyszerűbb a pıcsa anyóst lerúgni a lépcsőről, csak mondom.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!