Anyósom a megkérdezésünk nélkül bevállalta a lánya gyerekeit a nyárra. Ilyenkor mit tehetünk?
Figyelt kérdés
Együtt lakunk férjem, 3 gyermekünk, én és anyósom. Így sem túl sok helyünk van, erre még a lànya 2 gyerekét is bevállalta egész nyárra. Nagyon feldühít, hogy annyira nem vesz minket figyelembe, hogy megkérdezze, mit szólnánk hozzá. A lánya kimegy külföldre dolgozni kicsivel több mint 2 hónapra. Anyós elintézte annyival, hogy ha zavar, szóljunk a gyámügynek és számoljunk el utána mi a lelkiismeretünkkel.2023. máj. 30. 17:48
21/68 qkker1 válasza:
Itt valami nagyon nem kerek! Nincs olyan, hogy csak öt év után rakhatod ki, hacsak nem adott valami szabad szemmel is jól látható összeget az öt évért cserébe!
22/68 anonim válasza:
"Fogalmam sincs, hol lakik a lánya, nem vagyunk beszélőviszonyban."
Anyós biztos tudja, és tényleg az volt a legjobb ötlet, hogy költözzön ő az unokáihoz arra a két hónapra. Te mint tulajdonos nem vagy köteles beengedni a gyerekeket, anyóst is hivatalosan kijelentheted, nincs olyan, hogy muszáj megvárni azt a három évet.
23/68 anonim válasza:
Én is azt mondanám neki, hogy ha vállalta, akkor cuccoljon a lánya lakásába, ott biztosan lesz helye. Nektek nem okozhat kényelmetlenséget, vagy plusz kiadást a gyerekekkel. Maga tervezte eltartani őket vagy a lánya utal pénzt utánuk? Kit tervez a házban átköltöztetni a saját szobájából a másik unokák miatt? Megmondanám rendesen, hogy ide nem jön másik gyerek, ő mehet oda, de más lehetőség nincs.
24/68 anonim válasza:
Várj. Ti írtatok egy határozott idejű szerződést anyóssal? Belevettétek, hogy 3 évig nem rakhatod ki? Megvert szemmel anyósod, vagy hogy a jó büdös pi...ba vett erre rá?
25/68 anonim válasza:
Azért a lánya se kutya, idegenekhez lepasszolja a gyerekeit (mert úgy látszik egyedül az anyóssal vannak beszélőviszonyban), úgy hogy szerencsétleneknek helyük se lenne. Majd a lábtörlőn alszanak Fifike mellett, vagy mi volt anyuka elképzelése? +1 szavazat a lányához költözéshez, a kicsiknek is sokkal jobb lenne. Ne ők szenvedjenek 2 hónapot azért, mert az anyjuk meg a nagymama enyhén kattos.
26/68 anonim válasza:
Megmondod, hogy oda nem hozza és pont, oldja meg a lánya az elhelyezésüket, vagy vigye ki magukkal, vagy ha nem tudja akkor ne vállaljon olyan munkát amihez 2 hónapra ki kell mennie.
Én sem engedném meg az biztos, nyáron egy hét nyaralás vagy pár hétvége okés, de közel egész nyáron bánat se akarná más gyerekét kerülgetni.
27/68 anonim válasza:
Én csak a gyerekeket sajnálom....
29/68 anonim válasza:
Mivel tiéd a ház így te döntesz.Ha anyós ezzel nem ért egyet akkor mehet szépen arra amerre akar.
30/68 anonim válasza:
Azért arra készülj fel hogy ez nem 2 hónap lesz
Szerintem is az a járható, ha anyós költözik a gyerekekhez.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!