Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Anyós, após » Anyósom a megkérdezésünk...

Anyósom a megkérdezésünk nélkül bevállalta a lánya gyerekeit a nyárra. Ilyenkor mit tehetünk?

Figyelt kérdés
Együtt lakunk férjem, 3 gyermekünk, én és anyósom. Így sem túl sok helyünk van, erre még a lànya 2 gyerekét is bevállalta egész nyárra. Nagyon feldühít, hogy annyira nem vesz minket figyelembe, hogy megkérdezze, mit szólnánk hozzá. A lánya kimegy külföldre dolgozni kicsivel több mint 2 hónapra. Anyós elintézte annyival, hogy ha zavar, szóljunk a gyámügynek és számoljunk el utána mi a lelkiismeretünkkel.
2023. máj. 30. 17:48
1 2 3 4 5 6 7
 21/68 qkker1 ***** válasza:
99%
Itt valami nagyon nem kerek! Nincs olyan, hogy csak öt év után rakhatod ki, hacsak nem adott valami szabad szemmel is jól látható összeget az öt évért cserébe!
2023. máj. 30. 19:31
 22/68 anonim ***** válasza:
96%

"Fogalmam sincs, hol lakik a lánya, nem vagyunk beszélőviszonyban."

Anyós biztos tudja, és tényleg az volt a legjobb ötlet, hogy költözzön ő az unokáihoz arra a két hónapra. Te mint tulajdonos nem vagy köteles beengedni a gyerekeket, anyóst is hivatalosan kijelentheted, nincs olyan, hogy muszáj megvárni azt a három évet.

2023. máj. 30. 19:36
 23/68 anonim ***** válasza:
99%
Én is azt mondanám neki, hogy ha vállalta, akkor cuccoljon a lánya lakásába, ott biztosan lesz helye. Nektek nem okozhat kényelmetlenséget, vagy plusz kiadást a gyerekekkel. Maga tervezte eltartani őket vagy a lánya utal pénzt utánuk? Kit tervez a házban átköltöztetni a saját szobájából a másik unokák miatt? Megmondanám rendesen, hogy ide nem jön másik gyerek, ő mehet oda, de más lehetőség nincs.
2023. máj. 30. 19:37
 24/68 anonim ***** válasza:
98%
Várj. Ti írtatok egy határozott idejű szerződést anyóssal? Belevettétek, hogy 3 évig nem rakhatod ki? Megvert szemmel anyósod, vagy hogy a jó büdös pi...ba vett erre rá?
2023. máj. 30. 20:09
 25/68 anonim ***** válasza:
97%
Azért a lánya se kutya, idegenekhez lepasszolja a gyerekeit (mert úgy látszik egyedül az anyóssal vannak beszélőviszonyban), úgy hogy szerencsétleneknek helyük se lenne. Majd a lábtörlőn alszanak Fifike mellett, vagy mi volt anyuka elképzelése? +1 szavazat a lányához költözéshez, a kicsiknek is sokkal jobb lenne. Ne ők szenvedjenek 2 hónapot azért, mert az anyjuk meg a nagymama enyhén kattos.
2023. máj. 30. 20:37
 26/68 anonim ***** válasza:
99%

Megmondod, hogy oda nem hozza és pont, oldja meg a lánya az elhelyezésüket, vagy vigye ki magukkal, vagy ha nem tudja akkor ne vállaljon olyan munkát amihez 2 hónapra ki kell mennie.

Én sem engedném meg az biztos, nyáron egy hét nyaralás vagy pár hétvége okés, de közel egész nyáron bánat se akarná más gyerekét kerülgetni.

2023. máj. 30. 20:44
 27/68 anonim ***** válasza:
65%
Én csak a gyerekeket sajnálom....
2023. máj. 30. 20:45
 28/68 anonim ***** válasza:
3%
Nők.
2023. máj. 30. 21:30
 29/68 anonim ***** válasza:
100%
Mivel tiéd a ház így te döntesz.Ha anyós ezzel nem ért egyet akkor mehet szépen arra amerre akar.
2023. máj. 30. 21:31
 30/68 anonim ***** válasza:
92%

Azért arra készülj fel hogy ez nem 2 hónap lesz

Szerintem is az a járható, ha anyós költözik a gyerekekhez.

2023. máj. 30. 21:54
1 2 3 4 5 6 7

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!