Anyóst hogyan lehet fokozatosan az életünkből kirekeszteni?
Figyelt kérdés
2023. máj. 26. 00:23
12/25 anonim válasza:
10-es, van, akikkel máshogyan nem lehet, mert idióták :D
Én a teljes családommal ezt tettem - okkal.
13/25 anonim válasza:
Csak úgy tudod kirekeszteni, ha a férjed/feleséged is partner ebben.
14/25 anonim válasza:
Rekesztd ki te magad az ő életéből és nem kell a pároddal akkorát konfontrálódni.
15/25 anonim válasza:
Bérelj fel valakit aki majd "kirekeszti" helyetted.
17/25 anonim válasza:
Több évnyi tudatos aknamunkával. Ha intelligens és ügyes manipulátor vagy, a párod pedig nagyon szeret, akkor sikerülhet.
18/25 A kérdező kommentje:
17
Koszi
Ilyen valaszokat vartam
Ment a zold
Sikerulni fog 😁
2023. máj. 28. 10:17
19/25 Kései Sirató válasza:
Miért akarod kirekeszteni? Mit tett?
20/25 Csipkebokor válasza:
Megfordítanám a kérdést! Mit tegyen egy anyós, ha a veje -aki az anyóstól 13 éven át rengeteg pénzt (több tízmilliót), időt (napi 24 óra ügyeletet), fizikai (házfelújítás a gletteléstől minden) és szellemi (covid, iskola, oltások, ...) segítséget kapott levegőnek veszi, nem mond el fontos infókat sem, szemébe nevet, sugározza a gyűlöletet? Közben a családnak szüksége van még mindig az anyós segítségére, a gyerekeknek a nagyira!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!