Leszbikus lányként, nekem nagyon fáj, hogy az egész családom a Fideszre szavazott, mit tegyek?
Tisztában vagyok vele, hogy Apa, Anya, a kettő nővérem felnőtt emberek és maguk hozzák a döntéseket. Azt is tudom, mindenki arra a pártra szavaz, amire szeretne. De nekem akkor is nagyon fáj, hogy az egész családom a Fideszre szavazott. Hiába jeleztem nekik folyamatosan, hogy a Fidesz egy homofóbb párt és hogy kirekesztve érzem magam a Fidesz által, a családom mégis erre a pártra szavazott. Annyira rossz érzés, hogy én hiába szavaztam Márki-Zay Péterre, a Fidesz hatalmas előnnyel győzött. Nem szeretek Magyarországon lakni és főleg azért nem, mert a hatalmon lévő párt összemos engem a pedofilokkal.
A családom nagyon megértő és támogató velem a leszbikusságom kapcsán. Ez egy fantasztikus dolog. De az, hogy mindannyian a Fideszre szavaztak, nagyon súlyos nyomot hagyott bennem. Amikor biztossá vállt a Fidesz győzelme, remegve zokogni kezdtem és hányni, sírni. Kérdezte a családom, mi a baj, azt válaszoltam, "Mégis mi baj lenne? Hogy nyert egy párt, ami egy szinten emleget engem a pedofilokkal? Hogy az egész családom arra szavazott, hogy engem kirekesszenek és megalázzanak? Hogy a családomat nem érdekelte, nekem ez mennyire fáj?".
Borzalmasan érzem magam és csak arra tudok gondolni, mennyire nem szeretek Magyarországon lakni, mennyire szívesen laknék egy másik országban és hogy mennyire fáj, a családom a Fideszre szavazott. Mit tegyek ebben a helyzetben?
Nőj fel. Te lehetsz leszbikus, ők pedig szavazhatnak a Fideszre.
Szerintem sokan örülnének, ha olyan elfogadó volna velük a családjuk, mint a tiéd veled.
Ha pedig szívesebben élnél másik országban, akkor hajrá, leléphetsz. Szavaztál, és ez azt jelenti, hogy nagykorú vagy, tehát amikor úgy érzed, dobbanthatsz is.
Attól függetlenül, hogy a fogalmazásból egyértelműnek tűnik számomra, hogy kamu a kérdés,
nem tudsz mit tenni. Legfeljebb örülhetsz, hogy nem a mitanyánkra szavaztak...
Az szupper, hogy ok elfogadoak veled, de te is legyel veluk!!!
Szerinted mindem csak rolatok szol??? Mas szempontokat is figyelembe kell venni! Koltozz masik orszagba.
Senki nem mos ossze a pedogilokkal, de jo lenne ha tudnad ertelmezni a torvenyeket!!!
"a fidesszel ebben biztosan nem értenek egyet"
Sőt, még az is lehet, hogy a Fidesz nem is úgy gondolkodik a melegekről, ahogy hiszed, ezért fért bele nekik, hogy a Fideszre szavazzanak, miközben elfogadóak veled kapcsolatban.
Amúgy szerintem is kamu.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!