A húgom összejött az exével, akit az egész család utál! Mit tegyek?
Tavaly októbertől januárig együtt voltak, de anyám és apám gyűlölte, mert sokszor csúnyán bánt a húgommal, bántotta, meg megkínálta cigivel. Januárban szakítottak, és most újra összejöttek augusztus végén. Ezt még csak én tudom, ha ez kiderül, botrány lesz. Apám szerintem megőrül. Nem értem miért jöttek össze megint. Elvileg a húgom legjobb barátnője is bíztatta erre. Mit kéne tennem? Vagy inkább maradjak ki az egészből?
Húgom 14
A pasi 18
Én 19
1-es egy 14 éves kiskoru lanyrol van szo aki egy bantalmazo 18 eves pasival van egyutt. Kerdezo szerinted mit kene tenned? Hagyod hogy megint usse vagy bantsa lelkileg mert ez nem derult ki hogy bantja. Szolj a szuleidnek es ok intezkednek es beszelnek a testvereddel. Nagyon naív a kishugod. Vedd meg azzal hogy szolsz a szuleidnek, ha onmaga ellen cselekszik mert most a hugod onmaga ellen cselekszik. A szeretet nem bánt! Ergo ez a pasi nem szereti.
De a csalad meg azert csalad hogy szeressek egymast, segitsek egymast es vigyazzanak egymasra.
Maradj ki belőle szerintem is. Nem fogjátok tudni megakadályozni ezt az egészet, max eléritek, hogy a húgod megutáljon titeket (persze nem jogosan).
Annyit tudsz tenni, hogy reménykedsz, nem tart sokáig a kapcsolat.
Köszönöm szépen hogy válaszoltatok. Igen, tényleg lehet jobb ha kimaradok belőle, csak féltem a húgomat.
6-os 13 volt tavaly mikor összejöttek, a pasi meg 17 értelemszerűen.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!