Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Anyós, após » Az apósom hogy tehetett ilyet?

Az apósom hogy tehetett ilyet?

Figyelt kérdés
Zöldsègeket,ès gyümölcsöket termelünk . Egy területet szerettünk volna megvenni, bővíteni a termèst. Apósom tudta,h meg akarjuk venni,sőt ismeri is a tulajt. Felhívta a tulajt,h megvennè nekünk. Vitte a szerződèst,amin az ő neve szerepelt ,szólt neki a tulaj,h nem a mi nevünk van rajta. Az após mondta,h majd ügyvèden keresztül rànk ajàndèkozza, akkor nem lenne meglepetès. Tulaj belement. Pàrom szülinapjàra szerette volna.Szülinapja a kèt hete volt .Tegnap reggel kiderült,h nem nekünk vette hanem sajàt magànak,hívtam a tulajt, h írjuk meg a pappírokat. Erre ö hisz màr a miènk nem? Ès akkor elmondta,h az apósom a pàromnak szànta ajàndèkkènt . Ezt elfelejtette àtadni kèt hete volt a szülinapja. Az apósom azóta nem veszi fel a telefont. Per pillanat úgy vagyok ,h soha többé nem akarom làtni. A pàromnak mèg el sem mertem mondani. Hogy lehet valaki ilyen?
2023. máj. 10. 09:57
1 2 3 4 5 6 7
 61/64 anonim ***** válasza:
10%

Erre igazán nincs mit mondani.

1:Anyossal azért nem kell haragban lenni.

2:"abban mész amiben jöttél" az após szerint,a törvény mást mond. És az az erősebb.

3:értem én hogy vidéki vagy meg fasz9m,de olyat nem kövess el,hogy:Semmien ,bànnyanak velem.

2023. máj. 13. 01:30
 62/64 A kérdező kommentje:
Az anyósommal nincs igazàn bajom. Após arogàns nagyszájú. De nem foglalkozunk màr ezzel elengettük. Nem keressük őket.
2023. máj. 15. 13:26
 63/64 anonim ***** válasza:
89%
jól tettétek, legalább több ilyen baj nem lesz miatta
2023. máj. 15. 14:08
 64/64 anonim ***** válasza:
15%
*elengedtük.
2023. máj. 17. 07:46
1 2 3 4 5 6 7

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!