Zöldsègeket,ès gyümölcsöket termelünk . Egy területet szerettünk volna megvenni, bővíteni a termèst. Apósom tudta,h meg akarjuk venni,sőt ismeri is a tulajt. Felhívta a tulajt,h megvennè nekünk. Vitte a szerződèst,amin az ő neve szerepelt ,szólt neki a tulaj,h nem a mi nevünk van rajta. Az após mondta,h majd ügyvèden keresztül rànk ajàndèkozza, akkor nem lenne meglepetès. Tulaj belement. Pàrom szülinapjàra szerette volna.Szülinapja a kèt hete volt .Tegnap reggel kiderült,h nem nekünk vette hanem sajàt magànak,hívtam a tulajt, h írjuk meg a pappírokat. Erre ö hisz màr a miènk nem? Ès akkor elmondta,h az apósom a pàromnak szànta ajàndèkkènt . Ezt elfelejtette àtadni kèt hete volt a szülinapja. Az apósom azóta nem veszi fel a telefont. Per pillanat úgy vagyok ,h soha többé nem akarom làtni. A pàromnak mèg el sem mertem mondani. Hogy lehet valaki ilyen?
Na erre kíváncsi leszek, hogy alakul majd a sztori. Majd írd meg, hogy mit intéztetek.
2023. máj. 10. 13:14
42/64 anonim válasza:
"Anyósomat hívtam , ő nem tud semmiről."
. Na, az szép, ha ő sem tud arról, hogy az após leemel pár milliót a számláról... :D
2023. máj. 10. 13:15
43/64 anonim válasza:
Hooogyne, alakul a kamu.
2023. máj. 10. 13:16
44/64 anonim válasza:
Itt nagy sz.r van a palacsintában. Valamit nem írtál le, amiért alapból az apa és a fia között ilyen a kapcsolat, hogy apa direkt elhappolja előle a földet...
2023. máj. 10. 14:10
45/64 anonim válasza:
#22-es apám is agyhalott alkoholista, de van pénze. Kapásból kb. 3 milka a számláján és 100x ennyi ingatlanba, földbe, meg vagy 20-30 milka állam papírba. Saját szőlőjéből a saját maga által csinált borát fogyasztja korlátlanul, ingyen gyakorlatilag annyit iszik amennyit akar. A földek, a szőlő, a bor hozott annyit lakásokat vett a özeli megyeszékhelyen ami lakásokat kiad. a földeket emberere bízza, neki jóformán egésznap egyetlen dolga van vedelni
2023. máj. 10. 14:13
46/64 anonim válasza:
Egy mezőgazdaságból élő nem mondana olyat hogy bővítik a termést.
2023. máj. 10. 14:14
47/64 anonim válasza:
46! Akkor mit mondana?
2023. máj. 10. 14:22
48/64 anonim válasza:
Én pl. azt mondanám, hogy több területet/földet kell vennem, bérelnem, hogy előrébb jussak. Vagy ilyesmit. Nem a termést bővítjük, hanem a lehetőséget rá. Földet veszünk, bérelünk, hozzá eszközöket veszek. A mezőgazsasági fejlesztés nem csak abból áll, hogy megveszem a szomszéd fődet, azt csá.
2023. máj. 10. 14:34
49/64 A kérdező kommentje:
Ekkoràt emberben mèg nem csalódtam!!!! Majdnem odaèrtünk hozzàjuk,gondolom az anyósom èrtessítette a dràgalàtos apósomat,h beszèlni akarunk vele. Annyi gerinc nincs benne,h telefonàljon ,üzenetet küldött,a fiànak hogy neki szüksège van arra a területre, mert tervei vannak vele. A pàrom írt vissza,h ès eszt nem lehetett volna velünk megbeszèlni? Hazugsággal kellett megszerezni,hàtbatàmadni? Ennyit vàlaszolt após ez van fiam fogadd el
A pàrom vàlaszolt neki,h te meg azt fogadd el h a tovàbbiakban nem vagyok a fiad.
2023. máj. 10. 14:49
50/64 anonim válasza:
Hát a mohóság szépen felülírta apunál a fontos dolgokat. Úh, milyen ember lehet ez.
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!