Az apósom hogy tehetett ilyet?
Figyelt kérdés
Zöldsègeket,ès gyümölcsöket termelünk . Egy területet szerettünk volna megvenni, bővíteni a termèst. Apósom tudta,h meg akarjuk venni,sőt ismeri is a tulajt. Felhívta a tulajt,h megvennè nekünk. Vitte a szerződèst,amin az ő neve szerepelt ,szólt neki a tulaj,h nem a mi nevünk van rajta. Az após mondta,h majd ügyvèden keresztül rànk ajàndèkozza, akkor nem lenne meglepetès. Tulaj belement. Pàrom szülinapjàra szerette volna.Szülinapja a kèt hete volt .Tegnap reggel kiderült,h nem nekünk vette hanem sajàt magànak,hívtam a tulajt, h írjuk meg a pappírokat. Erre ö hisz màr a miènk nem? Ès akkor elmondta,h az apósom a pàromnak szànta ajàndèkkènt . Ezt elfelejtette àtadni kèt hete volt a szülinapja. Az apósom azóta nem veszi fel a telefont. Per pillanat úgy vagyok ,h soha többé nem akarom làtni. A pàromnak mèg el sem mertem mondani. Hogy lehet valaki ilyen?2023. máj. 10. 09:57
31/64 anonim válasza:
30- nem is vicces, ott a pont!
Igaza van a 30-nak. Rá kell jelentkezni és sanszos, hogy meg is kapjátok, mert a 40 év alatti gazdák elsőbbséget élveznek az elbírálásnál az idősebbekkel szemben.
32/64 anonim válasza:
Ennek a tranzakciónak, amit após állítólag kitalált, semmi értelme, csak feleslegesen szaporítaná az amúgy sem kevés költséget és ügyintézést. Kétszer fizetne az ügyvédnek, földhivatalnak? Off: fogalmaz úgy egy mezőgazdasági termelő, hogy "bővítjük a termést"?
33/64 anonim válasza:
Soha ne bízz senkiben, csak saját magadban
34/64 anonim válasza:
33- ez kicsit eső után köpönyeg...
35/64 anonim válasza:
TE hogy lehetsz ilyen kérdező? Nyígsz egy rakás idegennek, de a pároddal nem beszélsz. Mitől fosol, most komolyan?
36/64 anonim válasza:
Hát ez már csak tanulópénznek lesz jó átvtt értelemben. :S
37/64 anonim válasza:
Ez egyelőre egy feltételezés. Hátha kiderül, hogy tévedtél, addig fogalmazz óvatosan.
Ha nem tévedtél, akkor meg jogos, ha nem akarod többet látni.
Az indítékait nem ismerjük, esetleg irigy rátok, nem szeretné, ha többre vinnétek, mint ő.
38/64 anonim válasza:
Újra megkérdezem, mitől fosol, miért nem beszélsz a pároddal? Vagy csak provokatív kamukérdés az egész?
39/64 anonim válasza:
Milyen tanulópénz?
Nem a saját pénzén vette az após?
40/64 A kérdező kommentje:
Igen egy alkoholista.Fogalmam sincs ,nagyon jó a viszonyunk,voltak rossz húzàsai a múltban. Kapzsi ezt alàirom. De a sajàt csalàdjàval.Belterületröl van szó,üres telek.Pàromat közben èrtesítettem. Hívta,de nem vette neki sem fel. Anyósomat hívtam , ő nem tud semmiről. Kèrdeztem hogy hol van ,nem tudja elment ügyet intèzni. Hamarosan indulunk hozzàjuk.
2023. máj. 10. 13:10
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!