Zöldsègeket,ès gyümölcsöket termelünk . Egy területet szerettünk volna megvenni, bővíteni a termèst. Apósom tudta,h meg akarjuk venni,sőt ismeri is a tulajt. Felhívta a tulajt,h megvennè nekünk. Vitte a szerződèst,amin az ő neve szerepelt ,szólt neki a tulaj,h nem a mi nevünk van rajta. Az após mondta,h majd ügyvèden keresztül rànk ajàndèkozza, akkor nem lenne meglepetès. Tulaj belement. Pàrom szülinapjàra szerette volna.Szülinapja a kèt hete volt .Tegnap reggel kiderült,h nem nekünk vette hanem sajàt magànak,hívtam a tulajt, h írjuk meg a pappírokat. Erre ö hisz màr a miènk nem? Ès akkor elmondta,h az apósom a pàromnak szànta ajàndèkkènt . Ezt elfelejtette àtadni kèt hete volt a szülinapja. Az apósom azóta nem veszi fel a telefont. Per pillanat úgy vagyok ,h soha többé nem akarom làtni. A pàromnak mèg el sem mertem mondani. Hogy lehet valaki ilyen?
Gondolom após alkoholista és/vagy simán agyhalott.
2023. máj. 10. 11:46
22/64 anonim válasza:
#21: de pénze mégis van...
2023. máj. 10. 11:47
23/64 anonim válasza:
#21, megeshet, hogy ugyanilyen sunyi üzletekből.
2023. máj. 10. 11:51
24/64 anonim válasza:
Na, apósod is megéri a pénzét, azért - ekkora szmét hogy lehet valaki, te jó ég :(
Vagy akkor ne hazudozzon, hanem mondja meg kerek-perec, hogy bocs, nekem van pénzem, megveszem én magamnak. Ez lenne a tiszta út.
2023. máj. 10. 11:53
25/64 anonim válasza:
miert szurna ki a sajat fiaval - 20-as ennyire ne legyél már naiv... Vajon miért szúrna ki? Vajon miért szúr ki sok ember a tulajdon szüleivel, gyerekeivel, etc? Mert jó érzés neki alájuk tenni, akár kicsinyes bosszúból, akár saját egósimogatásból, ez a naaagy indok, semmi több.
2023. máj. 10. 11:55
26/64 anonim válasza:
Nekem az lenne az első hogy mi történhetett apóssal,nem az hogy meglopott... Persze,ha eddig normális volt a kapcsolat,s nem ilyennek ismertem meg. De ha egy link alaknak ismertem meg, nem bízok rá semmi hasonlót, nem avatom be az ilyen irányú terveimbe (se). Ha egy link alak,s próbálkozik előlünk megvenni a földet gyanakszom, s lépek.
2023. máj. 10. 11:59
27/64 anonim válasza:
Ugye Kérdező,ha valami kiderül azt is megírod? Előző voltam.
2023. máj. 10. 12:00
28/64 anonim válasza:
Csak annyit tudok hozzáfűzni ha ez egy külterületi szántó amiről szó van, ott fél év egy adásvétel. Mert az kamarai bizottságnak is engedélyezni kell, és ez bizony idő mire a kifüggesztés ( 60 nap) lejár, valaki rájelentkezik vagy nem, kamarai döntés és utána földhivatal.
Szóval amíg ez a procedura le nem zajlik nincs is a nevén és nem is ajándékozhatja el.
Tisztázni kell az apóssal mi a helyzet mert ti is ràjelentkezhettek.
Miért nem mered elmondani a párodnak? Ez egy olyan dolog amit tudnia kell és ő menjen el az apjához tisztázni a helyzetet.
2023. máj. 10. 12:13
29/64 anonim válasza:
28: mondjuk lehet, hogy pont ezért nem mondta még após, mert még nem zárult le az ügylet. És nincs is itt semmi átverés, kitolás a fiúval.
Borzasztó, hogy milyen családok vannak. Nem is beszélnek egymással, de már megy a másik szidása. Nem csoda, hogy ennyi rossz család, házasság, rokonság van, és ennyi boldogtalan ember.
2023. máj. 10. 12:16
30/64 anonim válasza:
28-ra:
Mondjuk az vicces lenne, ha - miután kifüggesztik - ők rájelentkeznének.
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!