Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Anyós, após » Az apósom hogy tehetett ilyet?

Az apósom hogy tehetett ilyet?

Figyelt kérdés
Zöldsègeket,ès gyümölcsöket termelünk . Egy területet szerettünk volna megvenni, bővíteni a termèst. Apósom tudta,h meg akarjuk venni,sőt ismeri is a tulajt. Felhívta a tulajt,h megvennè nekünk. Vitte a szerződèst,amin az ő neve szerepelt ,szólt neki a tulaj,h nem a mi nevünk van rajta. Az após mondta,h majd ügyvèden keresztül rànk ajàndèkozza, akkor nem lenne meglepetès. Tulaj belement. Pàrom szülinapjàra szerette volna.Szülinapja a kèt hete volt .Tegnap reggel kiderült,h nem nekünk vette hanem sajàt magànak,hívtam a tulajt, h írjuk meg a pappírokat. Erre ö hisz màr a miènk nem? Ès akkor elmondta,h az apósom a pàromnak szànta ajàndèkkènt . Ezt elfelejtette àtadni kèt hete volt a szülinapja. Az apósom azóta nem veszi fel a telefont. Per pillanat úgy vagyok ,h soha többé nem akarom làtni. A pàromnak mèg el sem mertem mondani. Hogy lehet valaki ilyen?
2023. máj. 10. 09:57
1 2 3 4 5 6 7
 1/64 anonim ***** válasza:
28%

Amit egyáltalán nem értek, miért az apósnak kellett egyáltalán intézni a megvételt????

Ennyire sem vagytok képesen egyedül?

2023. máj. 10. 10:16
 2/64 anonim ***** válasza:
83%

De miért tett volna ilyet? Van valami előzménye? Rossz a viszony?

Még átadhatja a fiának. Ezt nem tudhatod. Nem kell előre rémeket látni.

2023. máj. 10. 10:17
 3/64 anonim ***** válasza:
92%

1-es, ne légy már ennyire értetlen!

Apósnak elmesélték, hogy meg akarják venni a területet, ő meg a hátuk mögött intézkedett. Teljesen egyértelműen kiderül a szövegből. Ha csak a kérdezőt tudod csesztetni, akkor kár volt hozzászólást írnod.

Kérdező, hát ez kemény tanulópénz. Eddig nem volt jele annak, hogy apósod ilyen rosszindulatú?

Mindenesetre ezután én megszakítanám vele a kapcsolatot és kérném a páromat, hogy ha ő netán tartani akarja apjával a kapcsolatot, folyamatban levő terveinkről soha semmit ne mondjon neki.

2023. máj. 10. 10:19
 4/64 anonim ***** válasza:
63%
Ha a saját pénzéből vette meg,akkor azt csinál vele amit akar. Amúgy nem értem mit nem lehet ezen elmondani. "Drágám! Lecsúsztunk a föld megvételéről,mert apád már megvette." Ennyi.
2023. máj. 10. 10:20
 5/64 anonim ***** válasza:
93%
4-es, persze csak egy normális szülő nem csaklizza el direkt a fia és menye orra elől azt az ingatlant, amit ők is szeretnének megvenni. Más lenne, ha egy random idegen szintén érdeklődött volna az eladónál, és hamar megalkudott volna vele, nehogy elvigye más az orra elől.
2023. máj. 10. 10:24
 6/64 anonim ***** válasza:
12%
Lepontozták de a 4es mondja tutit.
2023. máj. 10. 10:25
 7/64 anonim ***** válasza:
92%

Szerintem a kérdezőnek nem csak az fáj, hogy a telket nem ők kapták, hanem hogy az após ezzel a hazugságcunamival - "a gyerekeknek veszem, ajándékba" - csaklizta el az orruk elől. Nyilván valami módon röstelli, ha a telefont sem veszi fel.

Kérdező, megismerted apósod igazi arcát. Ebben a sztoriban egyedül ez a pozitívum.

2023. máj. 10. 10:32
 8/64 anonim ***** válasza:
86%
Sajnos van ilyen. Több hasonló sztorit ismerek.
2023. máj. 10. 10:45
 9/64 anonim ***** válasza:
13%

Várj! Megvette a saját pénzén. Nektek ez semmi vesztesegbe nem kerult. max sirankoztok,hogy más vette meg. Megvehette volna a Kiss Pista is a falubol. Akkor jobb lenne? Ugyis ti fogjatok orokolni.

Talan beszelni kellene vele,megis a lany apja.

Elmenni es megkerdezni,hogy mi van a megallapodassal.

Ha kozbe meggondolta magat, el kell fogadjatok. Ez pusztan uzlet.

2023. máj. 10. 10:57
 10/64 anonim ***** válasza:
91%

9-es, te is nagy okosságot akartál írni, csak nem sikerült.

"Talan beszelni kellene vele,megis a lany apja.

Elmenni es megkerdezni,hogy mi van a megallapodassal."

Pedig a kérdező leírta:

"Az apósom azóta nem veszi fel a telefont."

Egyébként nem a lány apja, hanem a férfi apja.

Fogalmam sincs, minek válaszol, aki el se olvassa rendesen a nyitó kifejtését.

2023. máj. 10. 11:01
1 2 3 4 5 6 7

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!