Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Anyós, após » Miért reagált erre így?

Miért reagált erre így?

Figyelt kérdés

Még nem a menyem, mert a fiam hiába kérte meg a kezét 2 éve, házasodni egyenlőre nem akarnak. Múltkor mikor nálunk voltak ebédelni, felhoztam a témát. Mondta a fiam hogy nem tudják hogy mikor, majd valamelyik évben ősszel lenne az esküvőjük. Én megkérdeztem hogy anyagi helyzet miatt nem akarnak, mondták hogy igen. Erre én felajánlottam a segítségem hogy ha kell beszálok a költségekbe. Erre a meny jelöltem mondta hogy nem kell, mivel az ő szülei sem fognak bele szállni. Utána mondtam nekik hogy azért jó lenne minél hamarabb az esküvőt lebonyolítani, mert azért már nem vagyunk fiatalok, bármikor elszállhat felettünk az idő. Erre a meny jelöltem felcsattant, hogy ez nem érv arra hogy minél hamarabb elkezdjék az esküvőt szervezni. Én erre fel megkérdeztem hogy tán nem akarja hogy ott legyünk. Erre mondta hogy szeretné, de ez akkor sem érv, mivel az ő szülei is bármikor meghalhatnak egy szívinfarktusban, és őt is elüthetik bármikor. Lefagytam ettől a választól és utanna mondta hogy jó lenne hogy ha befejezném végre és nem erőltettném semmivel sem az esküvő témát. És még azt hozzá tette hogy ha nagyon felmérgelem akkor csak 2 tanus esküvő lesz. A fiam meg mondta hogy most házra gyűjtenek és ezért halasztják.

Hát őszintén nem örülök neki hogy az esküvőt ilyen sokáig halasztják.

2023. máj. 3. 08:28
1 2 3
 21/26 anonim ***** válasza:
100%
Az ő dolguk. Engem sem érdekelne más véleménye.
2023. máj. 3. 13:31
 22/26 anonim ***** válasza:
100%
Nem kell beleavatkozni.
2023. máj. 3. 14:15
 23/26 anonim ***** válasza:
100%
Igazán kedves, hogy felajánlottad a segítségedet, de ezt nekik kell eldönteni, senkinek nincs joga beleszólni, és nem számít, mi illene szerinted, mert az illem ebben az esetben nem számít.
2023. máj. 3. 14:27
 24/26 anonim ***** válasza:
100%
Foglalkoz magaddal a férjeddel a háztartással.A fiatalok dolgába meg ne szólj bele.Ha nekik így jó neked meg legyen mindegy.
2023. máj. 3. 18:56
 25/26 anonim ***** válasza:
100%

14, a babaváró még meg nem született gyerekre jár, meglévőre nem, de már meglévő terhesseg alatt kamatmentes, a csokhoz meg NEM kell házasnak lenni. Hitel miatt amúgy se hazasodjon senki.

Nekik kell eldönteni mit akarnak, ha szerinted hibáznak is az az ő dolguk. A felajánlásodat vagy elfogadják vagy nem ez is az ő dolguk. Mondjuk én sem fogadnám el tőled a penzt, mert tuti nem bírnád ki hogy ne szólj bele mindenbe.

2023. máj. 4. 09:39
 26/26 anonim ***** válasza:
46%

A menyed helyében durvábban szóltam volna vissza. Például: jó lenne ha keresnél magadnak egy öregek otthonát mert ennyi idősen már illik ezt megtenni.

A két év eljegyzés után nincs olyan hogy illik már összeházasodni. A házasság legyen az ő dolguk, nem kell ebbe beleszólni. Ha ennyire fontoskodsz akkor a leendő menyét a leendő unokáid édesanyját teljesen elidegeníted magadtól.

Javaslom, hogy kérj bocsánatot a menyedtől és többet ne adj kéretlen tanácsokat valamint ne szólj bele az életükbe.

2023. máj. 4. 19:25
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!