Ki meddig bírt anyóssal élni?
Anyósnál laksz, nem a saját anyádnál.
A sajat anyádtól jobb ember, mert elcisel a házában, befogadott, esetleg el is tart.
Ha ennyire rossz, gaza is lehetne húzni, de úgy látszik az nem opció valamiért.
3 hónapig. 1 udvar, 2 ház, de tönkrement miatta, meg a fia miatt a kapcsolatunk. Nem bánom, kiderült legalább, hogy milyen is a fia. Odaédesgettek, hát minek fizessünk albérletet, ha ott a külön ház, meg a szokásos duma, stb, aztán kéretlenül átment, mikor nem voltam ott, turkált a cuccaim közt, a nyári konyhában átrendezte a részemet, és minden baja volt, ha másképp raktam valamit, mint ahogy ő szokta, még az se volt jó, ahogy teregettem. 😀 Áhh, nem is sorolom tovább, megvolt minden kb. Gyomoridegem volt, mikor kiléptem a hazból, vagy beléptem a portára...
Legközelebb megnéztem az anya-fia kapcsolatot időben, és olyat választottam, aki képes kiállni az anyja ellen, ha kell, de szerencsére kifogtam egy jó anyóst, aki pluszban messze is lakik. - pedig ő tényleg lakhatna közelebb.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!