Van itt olyan aki nem beszél anyóssal, apossal? Hogy telik ilyenkor a karácsony?
Úgy értem hogy a párotok persze tartja velük a kapcsolatot, unokák miatt is, de Ti nem vagytok hajlandóak találkozni.
Otthon vagytok amíg a párotok látogat, vagy a rossz viszony ellenére jönnek karácsonykor?
Engem a saját szüleim utálnak mert nem szeretnék gyereket.
Párom felhívja őket, elbeszélgetnek, odaadja a telefont ameddig kellemes ünnepeket kívánok le ordítják a fejem, visszaadom telefont.
Párom meg szokta őket látogatni, hogy ne állítsanak be hozzánk.
Régen azt csinálták, hogy minden előzetes megbeszélés nélkül váratlanul megjelentek és egész végig engem szidtak ameddig itt voltak.
"Párom meg szokta őket látogatni, hogy ne állítsanak be hozzánk.
Régen azt csinálták, hogy minden előzetes megbeszélés nélkül váratlanul megjelentek és egész végig engem szidtak ameddig itt voltak."
Én azt hittem, mindenkinek a házán, lakásán van ajtó és azon van zár is. Úgy látszik, tévedtem
A húgom van így az anyósával, de náluk a férje sem megy a szüleihez. Anyós nem bírja húgomat, nem engedné be a házba. De persze van önérzete, nem is menne.
Gyerekük nincs.
5-ös ez nem igaz.
Ha hívták volna ki valaha ilyen miatt a rendőrt rátok tudhatnád, hogy ő nem parancsol rád, hogy beengedd a lakásodba azt, akit nem akarsz.
De mesének jó, kifogsának meg pláne :D
Kérdező: én nem jártam exemékhez. Úgyis utáltak, csak mert a fiukkal vagyok, minek szívassam magam feleslegesen?
Bárcsak így lenne, de sajnos beszélőviszonyban, látszat jóban vagyunk, de sajnos emlékszem mindenre amivel bántottak engem és a saját fiukat és megpróbáltak minket szétválasztani a saját önzőségük miatt.
De a férjem nem akarta velük megszakítani a kapcsolatot én meg nem tudok mit csinálni.
Már gyerekünk is van azért is muszáj, megyünk együtt, jópofizunk aztán haza. Már annyiszor de annyiszor meg kellett volna szakítani velük a kapcsolatot sokkal boldogabbak és szabadabbak lennénk, dehát ez van...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!